reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mój synuś spał w wózku zawsze :) Nawet w nocy go tak usypiałam i potem do łóżeczka przenosiłam .. A teraz mam też leżaczek tj fotelik samochodowy ale koleżanka w nim usypiała dzidziusia przez dzień i nie ma krzywego kręgosłupa :)
A kołyska ma kółeczka więc może ją będę przenosiła do pokoju rodziców jak będę tam siedziała ... a okaże się ... ważne żebysię juz urodziła !!!!!! .. Tak mnie kopie małpiątko jedne z lewej strony brzucha u góry że makabra - nie wiem czym czy to rączka czy nóżka ale tak mocno że aż ..... auuuuuuu

reklama
Dziewczyny,
moja kochana Mama (boze, co za kobieta - cud!, mowie Wam, surfuje po necie w poszukiwaniu nowosci dla dzieci!!!) wyslala mi taki oto link:
Bebe Jou Wiaderko do kapieli niemowląt - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl
i taki:
Wiaderko do kąpieli niemowląt, Tummy Tub - Bobomarket.pl
Czy ktoras z Was o tym slyszala? Podobno robi FURRORE w Polsce i warto je nabyc.
Co myslicie?

he, he :-D i po co ja wanienke kupowałam - wystarczyłoby wyjść ziemniaki z wiaderka z kuchni i małą tam zalać wodą i płynem :-D
a tak serio to według mnie przesada ;-) to tak jak bym teraz wymyśliła łóżeczko - kokon w którym dziecko będzie zwisało do góry nogami "bo mu przypominać będzie życie płodowe" :rofl2:

Wiesz co mój synio nie chcaił z wanienki być wyjmowany i też lubił kąpiele .. więc nie widze powodów żeby takie dziwactwa wyczyniać ... Dziwne to to .... moim zdaniem to już nie mają jak kasy wyciągac od ludzi to wymyślają . za wiadro dać stówe prawie o matko droga !!!
Nie no sorry ale dla mnie to nie zdaje egzaminu kompletnie !
:)
Ale jak ci się podoba ... tylko powiedz po co? Czemu młody człowiek niemoże się uczyć żyć jak człowiek od razu a nie kombinowanie, smolenie potem te dzieciaki dziwne jakieś ... wanny nie będzie znał. No nie wiem .... nie gniewaj sie oczywiście to tylko takie moje skromne zdanie ale ja się nie znam ... ;ppp

Maz wlasnie mi powiedzial,ze jest na 'nie', bo do takiego wiadra to sie kupe robi :-D:-D:-D

I mowi, ze dziecku przeciez trzeba glowke trzymac w kapieli, a w tym 'wiadrze' za bardzo nie ma jak.

Juz sama nie wiem, mnie sie pomysl nawet podoba.

he, he :-D i po co ja wanienke kupowałam - wystarczyłoby wyjść ziemniaki z wiaderka z kuchni i małą tam zalać wodą i płynem :-D
a tak serio to według mnie przesada ;-) to tak jak bym teraz wymyśliła łóżeczko - kokon w którym dziecko będzie zwisało do góry nogami "bo mu przypominać będzie życie płodowe" :rofl2:

Alicja poprostu wymiatasz tym komentarzem !!!!!!!!!
KOKON !!! ACHA !!! Choć to opatentuj !! Założę się że za jakiś czas,, może kilka lat będą takie w sprzedaży .. Alicja opatentuj to bo będziesz sobie w twarz pluła mówię ci :D
Genialna jesteś .. leżę i płaczę ze śmiechu hihihihihihihi ...

Wiesz co mój synio nie chcaił z wanienki być wyjmowany i też lubił kąpiele .. więc nie widze powodów żeby takie dziwactwa wyczyniać ... Dziwne to to .... moim zdaniem to już nie mają jak kasy wyciągac od ludzi to wymyślają . za wiadro dać stówe prawie o matko droga !!!
Nie no sorry ale dla mnie to nie zdaje egzaminu kompletnie !
:)
Ale jak ci się podoba ... tylko powiedz po co? Czemu młody człowiek niemoże się uczyć żyć jak człowiek od razu a nie kombinowanie, smolenie potem te dzieciaki dziwne jakieś ... wanny nie będzie znał. No nie wiem .... nie gniewaj sie oczywiście to tylko takie moje skromne zdanie ale ja się nie znam ... ;ppp

No wiesz, kombinuja, wymyslaja, ulepszaja...Z tym, ze owszem, nie zawsze te wynalazki sa warte zakupu.
Jestem dalece daleka od obrazania ;-)

reklama
tak właśnie wczoraj widziałam program o tym wiaderku!Jest bardzo popularne w Holandii.Pani położna zachwalała- mówiła że dziecko czuje się jak w brzuchu mamy,maluch podobno bardzo lubią się w tym wiaderku kąpać!
Osobiście do mnie jakoś to wiaderko nie przemawia, pozostanę przy wanience:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry