sparrowkot
Fanka BB :)
onesmile pozdrów męża - równy facet z niego a ty to się tak nie napalaj na każdą nowość bo jeszcze ten kokon zechcesz kupować hihihi od Alicji ..
Spoko ...
Spoko ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- zaraz sobie zaprojektuje taki kokon będzie się go pod sufitem za haczyk wieszało (tylko dziecko trza ciasno obwiązać żeby nie wyleciało:-) ) to może jeszcze jakiś głośniczek z biciem serducha tam zamontować i bulgotami... i jak nic kokosy będe zbijać. I po co ja te studia pedagogiczne kończyłam! Ale spoko dziewczyny jakby co to cały październik będzie miał zniżkę normalnie 75 % jak nic 
następna pani pedagog?!?!?!?!?!?!witamwidzisz to jest myśl- zaraz sobie zaprojektuje taki kokon będzie się go pod sufitem za haczyk wieszało (tylko dziecko trza ciasno obwiązać żeby nie wyleciało:-) ) to może jeszcze jakiś głośniczek z biciem serducha tam zamontować i bulgotami... i jak nic kokosy będe zbijać. I po co ja te studia pedagogiczne kończyłam! Ale spoko dziewczyny jakby co to cały październik będzie miał zniżkę normalnie 75 % jak nic
![]()
No bez przesadyzmu z tymi gondolami i SIDS chyba że chcecie włożyć do gondoli dziecko grubo ubrane, opatulone w kocyk, z 10 maskotek, na to zasunięta budka gondoli i przykrycie od niej a na samą górę moskitieraBo niby jaka jest różnica w dopływie powietrza między wózkową gondolą a takową kołyską?
![]()