Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja mam waninke i dokupiła taki duzy wkład gabkowy jak by mi sie mała wywineła bo zakładam ze bede mi sie rece trzesły to nic sie jej nie stanie. Wody naleje tylko tak aby było do tego wkłady wiec mała bedzie miała mokre plecy a brzuszek nad i przetre ja tylko pieluszka

a u mnie i w szkole rodzenia i moja gin polecały biały jeleń, ja zwykle używałam lactacyd a teraz trochę tego, trochę tegoJa używam płynu do higieny intymnej Perfecta Mama i jestem z niego bardzo zadowolona. Jest po prostu świetny i chyba nie będę kupowała białego jelenia. Położna w szkole pow. że lepiej stosować to co pomagało w czasie ciąży a nie eksperymentować![]()
kurcze tez chcialam taki wklad, bo wydaje mi sie bardzo wygodny zwlaszcza jak dziecko takie male i nie wiadomo jak chwycic, ale kolezanka mi z glowy wybila twierdzac, ze to trudno wysluszyc, zbieraja sie w tym zarazki i dosc szybko zaczyna nie za ladnie pachniec. no i mi zawrocila w glowie. ale teraz mysle, ze ona miala "wiosenna" corke, wiec na dworze wilgotno a w domu sie nie grzeje. przy naszych jesienno/zimowych dzieciaczkach na pewno beda kaloryfery poodkrecane to i taka gabka wyschnie...
zdecydowanie jest za duzy wybor wszystkiego teraz!!!!!!!!