reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja mam też problem z ubiorem. Jeansy długie ciążowe mam (takie z pasem) - kupiłam je jakos w 3 miesiacu i są caly czas git, gorzej z bluzkami, o kurtce to już nie wspomnę... Jak było chłodno to chodziłam w swoich normalnych ciuchach. Potem było lato to kupilam kilka luzniejszych i dluzszych bluzek, a teraz sie chlodno zrobilo i juz nie mieszcze sie w te na dlugi rekaw sprzed ciąży. Albo się nie zapinają,a jak są z ciągliwego materiału to są znów za krótkie i mi nie zakrywają całego brzucha... no masakra. Wszystkie 'ciążowe' ciuchy mam na upały, na krótki rękaw.

Śliczne pokoiki dziewczyny!!!

Ja też bym chciała już meblować pokój Jagi (zakochałam się w takiej tapecie z roślinnym metalicznym różowym wzorem), a nawet cały dom, ale niestety będziemy pomieszkiwać w 3 w 1 pokoju. Tyle co zmieściłam komodę z przewijakiem i jeszcze wstawimy łóżeczko.

I my w końcu zaczęliśmy robić poważniejsze zakupy i tak dotrą do nas w sobotę:

Wózek: :: Wzki dziecice od A do Z :: :)
Fotelik samochodowy: Maxi Cosi - Fotelik Maxi Cosi 2010 CabrioFix kolor Red&Blue - Maxi Cosi - cudny jest ten kolor :)
Łóżeczko: Łóżeczka Klupś - Łóżeczko dziecięce Radek II kołyska sosna - Klupś

i kupiliśmy także materac - w każdym sklepie słyszeliśmy różne opinie i zdecydowalismy się na materacyk lateksowo - piankowy :)

Już nie mogę się doczekać kiedy to dostaniemy :)

Lolisza gdy tylko zobaczyłam ten biały zestaw to od razu o Tobie pomyślałam :)
Alicja śliczna pościel.
Aniolek widzę, że zakupy ruszyły pełną parą.
Ja też już większość rzeczy mam. Przewijak kupiliśmy z ikei (chyba Lolisza też taki masz) i mamy zamiar go przytwierdzić do deski ze starego przewijaka po synu. Kosmetyki też raczej mam. Brakuje kilku drobiazgów.

Co do ciuchów to doskonale sprawdzają się od męża. A jak gdzieś mam wyjść to jeszcze jakoś daję radę. Mam z poprzedniej ciąży kilka swetrów i teraz okazały się jak znalazł.

Ja w najlblizszym czasie chce sie wybrac na ostatnie zakupki poscielowe:) i wtedy zaczne prac i ukladac wszytsko, jeszcze jedno male przemeblowanko w pokoju, zakup lampki nad lozeczko i bede gotowa:)

moja mama właśnie mi oznajmiła że kupili z tatą używane łóżeczko żeby wnusia miała gdzie spać jak będziemy ich odwiedzać :-pczasem mam wrażenie że bardziej przeżywają moją ciążę niż ja ale w sumie to dobrze :rofl2: co chwila dzwonią pod byle pretekstem, zachwycają się każdym ruchem małej, miło mieć takie wsparcie :-D w weekend się do nich wybieram i mamy wspólnie wybierać pościel dla Izy... może wreszcie zrobię wtedy resztę zakupów odnośnie szpitalnej torby...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry