Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, właśnie w wydarzeniach podali, że wycofują z aptek krople Vigantol. To witamina D3 którą podaje się noworodkom i niemowlakom. Wykryto, że są czymś zanieczyszczone także jeżeli któraś już kupiła to lepiej wyrzucić.
Ja miałam najpierw ten "inteligentny" za sporo kasy i się skrzanił szybciutko po czym kupiłam taniuśki i baaardzo sobie chwalę. Zwróć tylko uwagę by miał funkcję utrzymywania temperatury (to przydatne gdy dawałam butlę Miśce w nocy bo tylko wsypałam mleko do ciepłej już wody i potrząsnełam) bo ten mój pierwszy (z Jane bodajże) trzeba było włączyć i czekać a wiadomo, że głodny maluch w mig się rozkrzykoli.... U mnie podgrzewacz się przydał gdy skończyłam karmic piersią a Miśka w nocy jeszcze się budziła na flasię. Udanego zakupu ;-)ja chce taZobacz załącznik 284014![]()
mam pytanie jestem na etapie szukania podgrzewacza, macie jakies typy, na co zwracac uwage, czy moze byc najtanszy, czy te bajery moga sie wg was do czegos przydac, dzieki za pomoc