reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja sobie bardzo chwaliłam leżaczek, więc i tym razem na pewno zakupię, ale na pewno będę w nim sadzać za parę miesięcy, a nie od początku i zgadzam się z Loliszą że nie można przesadzać z ilością czasu spędzanym w leżaczku.I tak samo zgadzam się z opinią na temat chodzików-fakt jest to pewnie wygodne dla rodzica bo wsadzi sobie dziecko i luz....natomiast mam w rodzinie lekarza który mnie bardzo przed tym przestrzegał, bo ma masę przypadków dzieci chowanych w chodzikach i niestety ale te dzieci mają bardzo różniste wady postawy i teraz pozostaje tylko i wyłącznie długotrwała rehabilitacja, więc wolę tego zaoszczędzić dziecku.Ja jak narazie zamiast leżaczka mam tzw"kosz mojżesza" -jest na kółkach więc będę mogła z nim też jeździć po całym domu, a dziecko będzie w pozycji leżącej-sama jestem ciekawa jak się sprawdzi bo przy Dawidzie nie miałam.

Właśnie oglądam dzien dobry tvn-będzie mowa o tym vigantolu.Myślę że większość z nas nie wykupiła jeszcze bo są to krople na recepty.Ale jest parę z nas rozpakowanych więc może lepiej żeby dotarła ta informacja do wszystkich!

reklama
Aniolek2310-ja właśnie taki leżaczek zamierzam kupić-jest fajny bo sam buja!!!!

Z takimi "bujającymi" leżaczkami trzeba uważać. Na szkole rodzenia położna opowiadała nam, że zna rodziców, którzy dostali ze Stanów leżaczek z wibracjami. Ich synek używał go przez rok codziennie - oni byli zadowoleni, bo się uspokajał na tym leżaczku. Ale teraz ma poważne problemy ortopedyczne i przechodzi rehabilitację! Dlatego ja wibracjom mówię nie.

a co do tych lezaczkow, to od kiedy malca najelpiej do niego klasc?
no a oto i srodek lokomocji naszego maluszka

Załączniki

• wzoek3.jpg
    wzoek3.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 78
  • wzoek2.jpg
    wzoek2.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 80
dzieki dziewczyny, wyborl padl na mutsy transporter (i mam patent na mala gondole, ona ma grube wypelnienie przez co wydaje sie mala w srodkujak sie je wyjmie i wlozy spiworek to jest wiecej miejsca, mam nadzieje, ze do wiosny damy rade,
glowny argument za to miesci sie do bagaznika :) i cos ma w sobie, kolor wybrany tak aby jak by druga byla dziewczynka tez pasowal i ja tez jak dziecko mialam bordowy wozeczek, wiec wybor byl bordo albo bordo :) tylko fotelik mamy brazowy i pasuje tak srednio bo jakos chcialam cos w innym kolerze i nie wzielam pod uwage kosza na dole na zakupy, ze jest bordo, no ale cuz, tak mialo byc :)

reklama
Margerita, chodzi Ci o tą boczną wyściółkę ? Ja mam Mutsy 4rider, muszę zobaczyć czy w moim się da coś wyciągnąć aczkolwiek myślę, że jakoś damy radę z tą gondolą :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry