reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ta poduszka baaaaaaaaaaaardzo pomaga, jak maluchy mają skłonności do ulewania pokarmu. Jeśli nam się przydarzy, to ją kupię na 100%. Albo też radzą, jak dziecko ulewa, żeby pod materac włożyć książkę itd, żeby 1 strona materaca była wyżej.

a to takie ma zastosowanie :happy2: ale ja raczej i tak nie skorzystam - zawsze można coś pod materacyk podłożyć i zachować pieniążki na coś innego ;-)

reklama
malutka80 mam takie same lozeczko, mam nadzieje ze nam sie sprawdzi :)
dziewczyny co myslicie na temat niani elektronicznej i monitora oddechu?

Ostatnia edycja:
No dobra, chyba nadganiam braki w wyprawce. Moja mamusia zrobiła mi dzisiaj prezent i zamówiłysmy na Allegro wózek. To chyba już wszystko będzie, oprócz apteczki malucha i kilku pierdółek do pielęgnacji.
Ale się cieszę :-)
Wózeczek taki, kolorek jak niżej, nr 75: Wózek wielofunkcyjny Vulcano Bebetto 8 w 1
75.jpg

Ja kupiłam bardzo podobną poduszkę z dodatkowo doczepianymi po bokach na rzepy wałkami. One są pomocne żeby dziecko nie przekręciło się na brzuszek we śnie i nie udusiło.
Efa, kolorek ekstra, niewiele takich jeździ. W tym sezonie zauważyłam, że króluje zielony.

Efa, kolorek ekstra, niewiele takich jeździ. W tym sezonie zauważyłam, że króluje zielony.
Dzięki Rzutka :-). No ja w ogóle olewam trendy, a od 3/4 miesiąca ciąży łaził mi po głowie ten i tylko ten wózek w tym dokładnie kolorze. Chociaż wciąż go oglądam w necie, mam nadzieję, że na żywo też tak fajnie wygląda :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry