reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
doridsay mutsy transportera mam

jak patrze na posciele to az mnie korci by jakas zamowic i sie musze powstrzymywac, bo dostalam od mamy szyta jeszcze przez moja babcie, ma troche latek, ale troche tego jest, wiec sie przed zakupami jakos hamuje
na poczatku i tak bedzie maly spal w spiworku

reklama
Świetne te Wasze zdobycze. A chciałam Wam przypomnieć, że od wczoraj w biedronie są naklejki do dekoracji ścian, mebli itd na arkuszu 50x70cm.
Sarisa gdzie kupiłaś ten kocyk? Czy on jest bawełniany?

A dzieki .
Nina własnie się smiejemy z M. ,że juz przesadzamy z Żyrafką ,ale zaczęło się od łóżeczka z żyrafką Klupś i tak już idzie wszystko w żyrafke hahahah,ale wolę żyrafkę niż księżniczki i tego typu rzeczy.
E-lona kocyk w smyku kupiony i napisane 85% akryl i 15% poliester .
Malutka ja wogóle nie chciałam pościeli tylko ochraniacze i w rożku będzie spała i tez patrzylam za czyms tanim. Ale moja Mamcia dała pieniążki i powiedziała,zebyśmy sobie kupili co nam się podoba wiec tak też zrobiłam. Pewnie poscieli nie bedzie narazie tylko ochraniacze założymy. A posciel poczeka na swój czas ,a najważnijesze ,ze wszystko bedzie takie same :).

Ja też miałam wcześniej sporo rzeczy z żyrafkami, a teraz sobie odpuściłam.
Kocyk kupiłabym jakby był bawełniany. W ogóle to jakoś ciężko mi gdzieś spotkać w 100% z bawełny.

Może tu lepiej będzie widać te naklejki. Zrobiłam im fotkę. Te żyrafki też bardzo mi się podobają. wrzesien.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry