reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja dostałam wanienkę razem ze stelażem od cioci, mówiła, że bardzo przydatny i stabilny a jak będzie to zobaczymy. Mamy w planach że to małż będzie kąpał małego od samego początku ciekawe czy wypali:)

ja na początku myślałam właśnie o stelażu ale jak zaczęliśmy je oglądać w sklepach to również odniosłam wrażenie że są niestabilne tym bardziej że łatwo je przeważyć.. ostatecznie będziemy kąpać na stoliku w pokoju - dzięki temu wszystko będzie pod ręką..

monimoni wiesz w ostateczności taki mały stoliczek nie kosztuje dużo (np. w Ikei widzieliśmy są teraz stoliki za 19,99) a zawsze się jeszcze do czegoś przyda ;-)

To nie chodzi o finanse :) Po prostu mam taki układ pokoju, że nie mam gdzie go postawić. Mam bardzo mały pokój jak na naszą trójkę. Także odpada jakiś dodatkowy mebel. Zobaczymy, poradzimy sobie jakoś - i tak samo jak u daissy to mój M ma plan kąpać małą, niech on się gimnastykuje :)

ach, rozumiem :happy:
A przypomniało mi się jeszcze jedno rozwiązanie: można kupić taką wanienkę nakładaną na "dorosłą" wannę. Pamiętam jak kobitka w sklepie nam pokazywała, tylko nasza łazienka malutka więc strasznie nieporęcznie nam by było więc zrezygnowaliśmy..

Dziewczyny a ja zmienię temat na pieluszkowy :-)
Jakie pieluchy kupiłyście? Ja kupiłam paczkę Huggiesów, ale może znacie jakieś takie z tych tańszych, które można polecić?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry