lolisza
Fanka BB :)
kumpela mi mówiła żeby jak najwcześniej przyzwyczajać dzidzie do tych tańszych pieluch to nie będzie problemów później..zobaczymy jak będzie to wyglądało w praktyce![]()
Słusznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kumpela mi mówiła żeby jak najwcześniej przyzwyczajać dzidzie do tych tańszych pieluch to nie będzie problemów później..zobaczymy jak będzie to wyglądało w praktyce![]()
Kurcze ale macie fajnie - ze swoimi mężami - ja to z moim się kłócę o każdy drobiazg dla Zuzi. Mówi: Bo już mamy, bo po co nam, bo to jest zbędne, przecież są sklepy jak się będzie kończyło to ja pojadę i kupie![]()
I tak mam tylko jedną paczkę 1 baby dream i jedną paczkę 2 baby dream - i wsio. Husteczek nawilżających to mam tylko 1 opakowanie huggies z aloesem i też koniec. Zobaczymy jak coś to będzie latał po sklepach.