reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty

Załączniki

• 100_0140.jpg
    100_0140.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 75
  • 100_0282.jpg
    100_0282.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 70
reklama
a ja mam pytanie do tych co maja blendery (takie do reki) i uzywaja je. Moze polecicie jakis lub odradzicie. Ja chce kupic pod katem przyszłych obiadków dla Laury ale i dla siebie tez bym cos pomodziła tylko tez nie wiem co

co z gadzetow dzieciecych przydaje sie wam najbardziej?
Dzwonila ciotka, ktora jeszcze malej nie widziala i chce przyjechac z prezentem. Mam cos wymyslec i nie wiem co..:/
moze ten lezaczek,hmm?

Leżaczek rewelacja! Koniecznie z wibracjami. Ja mam dodatkowo z pozytywką. Mnie się bardzo przydaje, np. biorę Artka do leżaczka i idzie ze mną do łazienki, do kuchni. Jak zaczyna marudzic można pobujac, włączyc wibracje lub wpiac pałąk z zabawkami :-)

Fajnym pomysłem, jeśli jeszcze nie masz jest karuzelka, ja mam FP, niby inteligentna, bo włącza się sama, jak dziecko zaczyna płakac i może robic za samą pozytwywkę po odłączeniu karuzeli. Też jest na zdjęciu.

Albo niania z monitorningiem, mi się bardzo przydaje, widze co Artek robi w dzień i w nocy, nie muszę biegac co chwilę.

Sugar, strasznie fajny ten Twoj Artek.

Nasz Pawel za bujakiem/lezaczkiem nie przepada. Swiatelka i zabawki go kompletnie nie ruszaja. Natomiast wykazuje pewne zainteresowanie karuzela (FP), ale zeby za nia szalal, to nie powiem.

ja bez leżaczka bym nie dała rady
tylko na nim mi się dziecko uspokaja
teraz czekam na mate
i zakupie chyba ta karuzele co aniołek pokazał
bo bratowa kupiła i tez jest z niej mega zadowolona
mam nadzieje ze tez poskutkuje na mojego marude

a ja mam pytanie do tych co maja blendery (takie do reki) i uzywaja je. Moze polecicie jakis lub odradzicie. Ja chce kupic pod katem przyszłych obiadków dla Laury ale i dla siebie tez bym cos pomodziła tylko tez nie wiem co

Ja mam blender Brauna. Jest super, uzywam go już ponad 3 lata. Najlepiej kupić taki z wieloma końcówkami/pojemnikami bo potem odzielnie nie można ich kupić. A używam go do wszystkiego, korjenia cebuli, warzyw, miksowania zupek, mielenia ziemniaków na placki. Naprawdę polecam.

reklama
Ja mam blender Brauna. Jest super, uzywam go już ponad 3 lata. Najlepiej kupić taki z wieloma końcówkami/pojemnikami bo potem odzielnie nie można ich kupić. A używam go do wszystkiego, korjenia cebuli, warzyw, miksowania zupek, mielenia ziemniaków na placki. Naprawdę polecam.

a podaj dokładna nazwe to sobie onim poczytam i bede wiedziała na czym mam sie opierac. Mam mikser z takim pojemnikiem do koktajli ale do takich papep to jest jednak za słaby.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry