Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JEgo ulubiona zabawka, no i nawet jak teraz jesteśmy u dziadków i nie ma skoczka to jak tylko nózkami stanie to się wybija i chce skakać i się cieszy przy tym
Mnie się te centrum zabaw bardzo podoba, tylko że już mamy tego skoczka i już brak miejsca na kolejne objętościowe zabawki
zresztą widać że dziecko na filmiku zadowoloneDziewczyny - czy któraś stosowała te nowe pieluszki Dada, te z pozytywną opinią IMiD? Jutro jest ta promocja w biedronce i się zastanawiam czy warto kupić. Cenowo bardzo atrakcyjnie to wychodzi, tylko czy warto? Te stare biedronkowe kiedyś próbowałam, ale były strasznie sztywne i niezbyt przypadły mi do gustu(zdecydowanie lepsze były dla mnie te Rossmanna), ale podobno te nowe fajniejsze są. Będę wdzięczna za opinie.
A więcej zapłaciłaś? Ja kupiłam wczoraj bo już były u nas w promocji i zapłaciłam 39,99 złkurcze, nie doczytałam wcześniej i jak na złość dzisiaj kupiłam...na razie założyłam pierwszą to jak dla mnie takie zbliżone do pampers