reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja ostatnio pierwszy raz kupiłam te pampersy Dada, i jestem bardzo zadowolona, żałuję że tyle wydawałam kasy na Pampersy skoro od tych biedronkowych niewiele się różnią...

A więcej zapłaciłaś? Ja kupiłam wczoraj bo już były u nas w promocji i zapłaciłam 39,99 zł
Jak dla mnie to są o.k. Bardzo zbliżone do pampers tylko troszkę mniej chłonne tzn. po nocy w nich pupcia mokra a w pampersie nie ale i tak będę używała.
No właśnie przez to mi nie podeszły.Z wyglądu fajne,mięciutkie,ale jednak wróciłam do Babydream- siła przyzwyczajenia:)))- nie mówiąc o tym,że Rossmana mam pod nosem,a Biedronę daleko.

No to teść pojechał po te Dady do Biedronki i kupił... 4 paczki po 108 sztuk (rozmiar4) :baffled: Mam teraz ponad 400 Dad i jeszcze paczke chyba 60 czy 70 Pampersów - wszystko rozmiar 4, a mały niedługo z niego wyrośnie... Teściu to ma gest... Szkoda tylko że nie wziął np 2 paczki roz.4 i 2 paczki rozm. 5. Chce ktoś z Warszawy odkupić ze 2 paczki? Najwyżej będą na drugiego dzidziusia ;-)

Czy mialyscie stycznosc z fotlikiem CYBEX?? chce starszej corci kupic a ten co ma teraz dac Madzi i juz sie zastanawiam nad kupnem, bo za ok 2-3 m-ce chce ja przeniesc do wiekszego fotelika. Cybex ma dobre wyniki w testach bo 4 gwiazdki, fajnie obudowane ramionka itd, ale cena jest zaskakujaco niska i zastanawiam sie dlaczego tak tanio??

Nice,a ja na Twoim miejscu bym sie nie stresowała.Wiem,że Przemus duży,ale według mnie te rozmiary na wyrost są i czwórka powinna spokojnie wystarczyc.Nie smiejcie sie,ale Amelka wciąż w 2 chodzi i wcale nie sa za małe- nic nie wycieka (co zdarzało sie,jak chciałam przejść na 3 ;2 razy próbowałam i za każdym razem było to samo).Przeciez jak teraz,w ósmym miesiącu dzieci na czwórkach i piątkach "lecą",to co im ubierzecie za rok???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry