reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja pozostaje przy pampersach i nie bede nic zmieniała. Dla mnie Dada sa za wilgotne w środku i przy skwarach nie chce sprawdzac czy beda odparzenia.Zreszta jest teraz niezła promocja na pampersy bo 4 za 132 szt. 79,90
.

reklama
Co do wózków to my zime przejeździliśmy w mutsy i to wersją spacerową nawet przy -10 stopniach i na śniegu dobrze sie sprawdzał, teraz nastawiamy sie tylko na sanki i osobiste nóżki Franka bo mimo wszystko wózek po sniegu to średnia zabawa dla mnie. W tym roku spacery zimowe były krótkie 30-40 min no a teraz to już pewnie poszalejemy więc zdecydowanie nastawiamy sie na sanki.

A co do pieluch to my używamy dady i pampres premium care te w białych paczkach, nigdy tyłek nie był odparzony ani w jednych ani w drugich a w ogóle to znajomy mi mówił ze te dady dla biedronki to ten sam producent co pampers, aż musze z ciekawości zobaczyć czy to prawda.

myśle ze wszystko zależy od dziecia ;-) moja mała ani razu od urodzenia nie miała odparzonej pupci, od 3 miesiaca lecimy cały czas na dadach i u nas sprawdzają sie rewelacyjnie :tak: nawet teraz jak jest ciepło a pieluszka pełniejsza to nic sie nie dzieje.

U nas dady sprawdziły się rewelacyjnie, natomiast na pampersy (Premium Care) młody chyba się uczulił, bo ma wysypkę na pupie :-(

Lolisza na zimę też chcę kupić sanki (z rączką, żeby można je było pchać). Takie saneczki to najlepsza rzecz na zimowe spacery :tak: Wózek będzie tylko na jakieś wyjścia typu galeria handlowa, jeżeli już będę musiała iść tam z Wojtkiem.

my jeszcze nie myślimy nad zmianą fotelika. Często kursujemy na dłuższe wyprawy więc Isia nam zasypia podczas drogi. A w tym do 9kg bez problemu sie nasz Okruszek jeszcze mieści i może sobie smacznie pospać ;-) a własnie jak wygląda sprawa spania w tych "doroślejszych" ? na siedząco? biedactwa :-(

reklama
Kasis od tych premium care są dużo tańsze, od normalnych chyba też, ja mam po prostu biedronke pod nosem a że sie sprawdzają i tyłka nie odparzają Frankowi to je kupuje. Coś ok. 26 zł kosztują za 54 sztuki a pampki premium care ok 54 zł za 52 sztuki więc sporo, tylko one takie milusie są...

Wywaliłam opwakowanie po dadach i nie moge tego producenta sprawdzić a coś nie do końca temu znajomemu wierze bo ma tendencje do różnych historii... Może ma ktoś opakowanie po dadach żeby producenta sprawdzić???

Alicja w tym naszym robi sie pozycje niby półleżącą więc nie ma większego problemu, tylko przedni fotel pasażera musi być troche do przodu podsuniety. Jest taka wajcha pod fotelikiem i nią sie zmienia kąt ułożenia - 4 pozycje chyba o ile dobrze pamietam. W każdym bądź razie Franek zasypia i śpi w nim bez problemu.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry