reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny jak juz padł temat to może pociągnijmy go dalej czy ktoraś zaczęła juz odpieluszkowanie i przygody z nocnikiem?natknęłam się gdzieś ostatnio na artykul-nie mogę teraz znależć żeby przesłać link-że praktycznie można zacząć już z kilkumiesięczne dziecko.

reklama
To ja się przyłączam do "klubu niemających nic na dzień dziecka":-(. Jeszcze dzisiaj dostalam od mamy kasę,żebym coś dzieciom kupiła...

Na pewno dla Franka chcę zabawkę,bo grzechotki mu się znudziły(mi zresztą też;-)). Tylko nie wiem jaką kupić.
Pomożecie?;-)

emilab ja ostatnio kupiłam małemu w Ikei coś takiego: IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 12+ miesięcy | MULA | Układanka
Łukasz lubi to rozwalać wszędzie po podłodze, ślinić i gryźć te kółeczka. Jak się z nim bawię to pokazuję mu jak to się wkłada na ten chudy drążek, myślę że za jakiś czas sam połapie o co kaman :)
Zabawka nie droga a myślę że rozwijająca.
Mam zamiar jeszcze zakupić to IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 18+ miesięcy | MULA | Przebijanka
Jeśli nie macie to możesz też zakupić jakiś sortownik z różnymi kształtami figurek żeby potem je wkładać do środka, z droższych zabawek to np stoliczek edukacyjny, pchacz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry