reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Roxannka my mamy taki zwykły fotelik do wanny i jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza teraz, gdy młody usiłuje wstawać. Mogę swobodnie zostawić dzieci same w prysznicu i nie martwię się o ewentualne wypadki :-) Mata bardzo mi się podoba, chociaż wiejskich zwierzątek akurat mamy pod dostatkiem w naturze :-D

reklama
My kupiliśmy duplo zwierzątka wiejskie własnie, będziemy próbowali Franka uczyć co jest czym... :)

Sheeney co do tych statystyk to brano po uwage tylko zdorowo urodzone niemowlęta, gównie śmiertelność poszczepienna i urazy były brane pod uwage, w tym własnie urazy głowy w I roku życia i wypadki komunikacyjne. U nas przy zdiagnozowanej wadzie u płodu tez do pewnego momentu proponuje sie abircje a potem ewentualnie odstapienie od terapii, tzn rodzic może podjąć decyzje że po urodzeniu dziecka które nie może żyć bez aparatury czy skomplikowanych zabiegów nie wyraza na nie zgody i zabiera je do domu mając pełną świadomość jak to się skończy.

Ostatnia edycja:
My też nic nie kupiliśmy, bo mały wszystko ma co trzeba. Ale ostatnio dostał skoczka, nowy fotelik samochodowy w zeszłym tygodniu, więc chyba sobie już odpuścimy, no chyba że wypatrzę jakąś zabaweczkę jak będę na zakupach.

roxi "zabawki Doris" - hehe wiesz co dobre :-D.
A tak powaznie to bardzo mi sie ta mata podoba. U mnie też odgłosy zwierzat to ostatnio szalenie interesująca sprawa. Taka mata wreszcie by mnie wyręczyła :p

Co do zabawek, to ja sie przymierzam do hula-kuli, tylko w sklepie widzialam po 120zl a na allegro mozna kupic za ok90zl, musze to jeszcze przemyslec:)

ja chce ta vtech, mozliwe ze ta tansza byla z fishera, ale jakos bardziej ta vtech do mnie przemawia, no nic zobaczymy, najwyzej wezme taki bebenek z tesco, tez fajny a -+ o polowe tanszy:)

reklama
widziałam ten grający bębenek - fajny był :-)
My mamy tę kulę Vtech i jest o niebo fajniejsza od tej fisher price (sąsiadka ma). Ta fisher price w zasadzie tylko 'chodzi', a ta vtech jest interaktywna - są przyciski ze zwierzaczkami do naciskania - wydaje wtedy odpowiednie odgłosy, są guziczki z cyferkami i jak się wciśnie to też mówi co za cyferka. Do tego melodyjki, światełka. Naprawdę fajna jest. Ja kupiłam na allegro jakoś za 80 zł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry