reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kupiliśmy dziś Frankowi komódkę IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | ANEBODA | Komoda, 3 szuflady cena niezła a szuflady dość głebokie i pojemne więc powinny sie w nią jego ciuszki zmieścić. Poza tym jak pisałam na głównym kupiliśmy 2 regały na książki więc w tym tygodniu będę miała co robić i jak to wszystko zrobię to będę spokojniejsza, że dom jako tako przygotowany a nie połowa w kartonach. Mieliśmy jeszcze wziąć dziś łóżeczko ale że przebłysła na horyzoncie opcja że byc może juz ktoś nam je kupił to się wstrzymaliśmy. Tyle, że jesli kupił to na pewno nie to które ja sobie upatrzyłam ale stwierdziliśmy, że przy tych wszystkich wydatkach nie będziemy wybrzydzać i bierzemy co dają :)

Byłam w Ikei w piatek i oglądałam własnie tą komodę :-). Bardzo fajna , tez się nad nią zastanawiałam. Nie wzięłam jednak , bo szukam komody brąz z białym.

jejku dziewczyny, jakie wy jestescie zaawansowane w temacie! ja nadal nie mam nic poza kilkoma ciuszkami:) remont zaczynamy od lipca i mam nadzieje do wrzesnia sie wyrobic. Wtedy pomysle o mebelkach. Natomiast korzystajac z okazji, ze jestem w Portugalii mam zamiar jutro wyciagnac mojego do sklepu z wozkami i przyjrzec sie cenom bebecar.To portugalska firma, ma u nas swietne recenzje i powodzenie. Moze tu bedzie taniej kupic wozek tej firmy.

reklama
ladygab ja dla mojego młodego kupiłam takie łóżko
Łóżka piętrowe, łóżeczka dziecięce, meble młodzieżowe i pokoje ponieważ potrzebuje miejsca w pokoju rozglądałam się tylko za takimi pod które coś wsadzę i tak kupiłam takie ale zastanawiałam się też nad takim jak to z twojego linku ale ono jest robione w chinach i bałam się że może być "dziadowskie" a te Piętrusa są polskie do tego jego zaletą jest to że sama sobie projektuję jakie chcę. Moje jest bez zjeżdzalni i bez namiotu pod łózkiem za to zaszalałam i kupiłam młodemu ten namiot u góry :) Do tego to jest łóżko z którego kiedyś mogę zrobić normalne po odkręceniu nóżek które go podnoszą albo możesz kupić dodatkowe łożko i zrobić z niego kiedyś piętrowe to dla mnie duże plusy a do tego ja dokupiłam do niego dodatkową listę zabezpieczjącą bo bez niej nie wyobrażam sobie położyć tam małe dziecko. Łóżko jest bardzo stabilne, mój mąż 100kg często w nim odsypia nocki :) polecam ci go szczerze, nie mówiąc ile jest miejsca w pokoju bo wszyskie zabawki są pod łożkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry