Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
loliszka, a mogłabyś coś więcej na temat tej świnki napisać? bo rozważałam jej kupno ale jakiejś "spraktykowanej" opinii brakuje mi...;-)Matko lalka bedzie mi sie po nocach śniła...
Ja to w ogóle nie mam koncepcji jesli o prezenty chodzi. Na urodziny kupiłam sanki i co? Śniegu nie ma. To kupiłam wózek bo sobie urypałam że musze go mieć więc mam baby jogger city mini, ze niby to prezent dla FrankaOn sie z każdej pierdoły cieszy więc nie ma co przepłacać. Na mikołaja dostał lego duplo wóz policyjny, swinke morską z serii domowe skoczki, jakiegoś tam miśka i fotel, od dziadków oczywiście, wyrodni starzy nie kupili nic
A teraz to nie mam pojęcia. Na pewno wiem jedno, bede musiala wszystko zrobic sama bo M jak dziś wyszedł do pracy to wróci w sobote... A ja pakuje zaraz młodego do wózka i idziemy po choinke.
Makuc też się zastanawiam kto to sobie kupuje??
i ciekawe to o czym Ty i Happybeti piszecie
My kupilsimy malemy taki keybord na nozkach z krzeselkiem dla dzieci,z mikrofonem i bajerami.Jak on sie do tego wczoraj dorwal to nie chcial odejsc!:-) Na pewno jeszcze mu cos do malowania kupimy
Ja wczoraj z sentymentem popatrzylam na zabawki dla dziewczynek... a wozki dla lalek widzialam takie same jak prawdziwe! na pewno dla dziewczynek jest zdecydowanie wiekszy wybor w zabawkach