reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U nas karty nie przejdą, bo wszystko co papierowe jest dobre do podarcia i jedzenia :eek:

na razie kupiłam mu na allegro najzwyklejszy, używany wózeczek dla lalek i biega z nim po mieszkaniu ;-)

reklama
wioli- my mamy karty i są jak na razie jedzone i się niszczą, chociaż Arek też układa to jakiś czas wkłada do buzi, tak samo jest z puzzlami, nawet takie grube tekturowe jak weźmie do buzi to się potem rozdwajają.

NAT u nas na topie są najzwyklejsze kredi bambino :szok: właśnie dałam je ALicji wraz z całym blokiem kartek i od 40min. panuje w domu cisza jak makiem zasiał :-p:-)

u nas też książeczki z naklejkami, bo starsza ma ich dużo i Arek nakleja nalepki razem z nią, co do kredek to u nas bardziej ołówkowe, chociaż gorzej rysują, ale lepiej mu się trzyma, mi Olka porysowała ścianę jak miała 1,5 roku i to był pierwszy i ostatni raz. Ciastolina też na topie jest. Klocki, w sumie można by wymieniać dużo, codziennie co innego jest. A za to te garnuszki grające i inne pierdy grające nie bardzo chcą się bawić i chyba je muszę wystawić i sprzedać.

reklama
makuc u nas podobnie :-) faza pisiu pisiu trwa w najlepsze :-) z tym że przenieśliśmy sie z tych:

które przy okazji uparcie zjadała

454.jpg

na te ołówkowe grube

27313cde65d604bbf8ece036f2beeefb.jpg

mniej do zjedzenia :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry