reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Elona- wiesz że ja tak nigdy nie wklejałam nie kopiowałam, nie pomyślałam nawet, ze można tak :zawstydzona/y:, ja zawsze się bawiłam przez ta edycje w HTMl-u a jak tak można jak piszesz, to po co ja głupia się męczę z tymi aukcjami :wściekła/y:

reklama
dziewczyny a gdzie kupowałyście jakieś ładne świeczki na tort? bo ja patrzyłam w carrefour i nie ma ładnych, w piotrze i pawle też nie ma i nie wiem gdzie szukać :-(

Natolin na allegro ;-):-)
Kroma to się namęczyłaś. Ja tam zawsze włączam edytor wizualny i tak robię. Potem jak przełączę na HTMLa to tam jest tak wszystko zbite, że znalezienie cokolwiek graniczy z cudem.

sorki, że tak post pod postem ale 3xpisałam wklejając link i za każdym razem to co napisałam zostalo kasowane :angry: w każdym razie NAT ten sklep jest w Złotych Tarasach. Ja od jego właścicielki dostałam zaraz po narodzeniu Alutka świeczki, balony i serpentyny na roczek i powiem Ci, że mi sie podobają.

Natolin na allegro zawsze możesz sprawdzić czy jest jakiś sprzedawca, który mieszka czy też ma sklep niedaleko Twojej miejscowości i umówić się na odbiór osobisty.

reklama
A my w sobote kupilismy Nadii pozadne buty do chodzenia na jesien bo nie miala(na sandalki juz za zimno:-D) kazdej polecam ta firme w 100 %,jak dla mnie dosc drogie,ale warto!
DSC04555.jpgDSC04570.jpgDSC04576.jpg

Do góry