reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

MONA jak to dokładnie cenowo wygląda? przyznam szczerze, że takie fasony i tekstury butów to kompletnie nie mój gust ale skoro solidna firma to może jakiś innych butów właśnie z tej firmy bym w PL poszukała.
[edit]
znalazłam. Rzeczywiście powalają jeżeli o cene chodzi :sorry:

reklama
Makuc dalismy 59 euro.Szczerze tez chcialam inne niz te(fason) ale nie bylo rozmiarowki,wiec wzielismy te,buty potrzebne bo w wozku wysiedziec juz nie chce.

u nas o siedzeniu w wózku też mowy nie ma (chociaż Alicja sama jeszcze chodzić nie potrafi). W PL z tego co widziałam to właśnie sporo ponad 2o0zł kosztują :szok: ja dalej na etapie szukania porządnych butów na jesień jestem :eek:

Moja kolezanka ma bardzo fajne kozaczki do sprzedania z firmy BARTEK wystawila na allegro chyba za 30 zl.Kozaczki prawie nowki(jej corka chyba miala ubierane do wozka tylko,nie chodzila w nich) nr 21.Sama kupilabym Nadii gdybym byla w pl.

My mamy z Elefanten-a. Są ocieplane w środku i mają miękką podeszwę.
Natalka ładnie w nich chodzi, widać , że są wygodne i leciutkie i świetnie trzymają stopkę. t_p_list_m.jpeg

Z
Elusia śliczne buciki, mają kożuszek w środku??? dużo za nie płaciłaś?

w deichmanie 119zł, wzięłam przedostatnią parę:-) są ze skóry naturalnej, nachodziłam się po sklepach wielu i w większości są po około 100zł, a twarde i sztywne.
Butki nie mają kożuszka, ale mają tak jakby ocieplenie filcowe,tzn. grzeją stopkę, ale nie są to typowe na zimę.Na tą jesień chłodną, są doskonałe.

Ostatnia edycja:
reklama
To ja sie przyznaje że buty to mój słaby punkt i mam chorobe na ich punkcie...Franek butów jesiennych ma 4 pary: Gucie, trzewiczki Geox własnie (potwierdzam, ze super solidne i wygodne), skórzane oficerki (wymysł matki), i adidaski Puma które uwielbia. Ja mam takiego fioła na punkcie butów - ciuchy młody może mieć z lumpexu jakoś mi to obojętne ale buty kupuje jak nienormalna...

Do góry