reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

dawidowe, nie przeze mnie a raczej dzięki mnie ;-) powinna podziękować cioci :-p napisz na pw gdzie teraz bedziesz mieszkać bo ja nie w temacie :happy:

kroma, własnie spojrzałam na stronie te zabawki z wadera i widze że to dokładnie to samo :-) super że do tego są całe tory, garaże i miasteczka, fajne pomysły na prezent :tak:

reklama
makuc, tutaj masz link do stronki ikea.Zestaw podstawowy to koszt 50 zł a te następne z dodatkowymi elementami już są tańsze np. 20 lub 30 zł. Ale trza by było jeszcze koszt przesyłki doliczyć a to niestety troche ciężkie jest bo drewniane więc nie wiem ile by to kosztowało :unsure:

dawidowe, to ty światowa dziewczyna będziesz jak do samej italii się przeprowadzasz :-p faktycznie blisko będzie :-) a jak do pracy i żłobka, połączenie bedziesz miała dobre ?

Ostatnia edycja:
Rox nie gorsze niż teraz wiec ok tylko na przystanek autobusowy bede miała nie 200 m a 3 m :szok:.

A co do kosztów przesyłki jak wysyłałam pchacza pianino w oryginalnym pudełku polecony priorytet to płaciłam 14,50.

My też nie wiemy co kupić bo ubrań ma b.dużo to mu chrzestny kupuje albo też ciągle daje po swoim synku jakieś ubrania i nawet czasem nowiutkie nawet nie chodzone albo tylko raz założone no i zabawek też ma dość trochę ale jakoś ostatnio mówi że chce kaciąg(pociąg)więc może ten pociąg z ikeii mu kupimy:sorry2: żadnych droższych rzeczy nie kupuje bo jak uda się z mieszkaniem to chcemy mu pokój zrobić :-)

Ja nic specjalnego nie kupuje zabawki ma w nosie zreszta jak idziemy do sklepu zawsze mu cos kupuje zeby siedzial grzecznie w wozku:zawstydzona/y: ubrania kupuje na biezaco malo rozumie co to prezent wuec dostanie to co akurat bedzie potrzebne:-p a juz wiem niania mi sie psuje wiec bedzie jak znalazl

reklama
Do góry