Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale pamiętaj że później zawsze bedziesz mogła sprzedać na allegro, zabawki fishera osiągaja świetne ceny... takie leżaczki uzywane "schodzą" średnio po 110zl- wiem bo sama chciałam kupicDzięki kochane! Wasze dzisiejsze głosy + wczorajsza wypowiedź asiek, malpki i kasik utwierdziły mnie w przekonaniu, ze biorę pierwszy. Szkoda, ze wszystko takie drogie :/
ale pamiętaj że później zawsze bedziesz mogła sprzedać na allegro, zabawki fishera osiągaja świetne ceny... takie leżaczki uzywane "schodzą" średnio po 110zl- wiem bo sama chciałam kupic![]()
ja mam własnie taki sam dylemat, ta wieksza na pewno by była na dłużej ale mi sie zdaje że taki maluszek to sie zgubi w takiej dużej pościeli i chyba się zdecyduję na tę mniejszą, ta mniejsza na pewno też minimum z rok posłużyDZIEWCZYNKI a kołdrę i poszewkę to zamawiałyście tę większą 135x100
czy mniejszą 120x90