Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kupiłam Avent isis na allegro praktycznie nowy za połowę sklepowej ceny. Kupiłam już, bo najgorzej wspominam nawał pokarmu w szpitalu i to jak nie mogłam sobie z nim poradzić. A ten ma bardzo dobre opinie. Poza tym muszę wrócić do pracy zaraz po macierzyńskim i nie zamierzam rezygnować z karmienia o ile będzie to możliwe- chłopaków moich karmiłam 18 mies i 16 mies.Dziewczynki prosze o pomocchcę kupić laktator ręczny ale nie wiem jakiej firmy i czy to dobry wybór:/ Może lepszy jest ten elektryczny. Doświadczone mamusie doradźcie świeżaczkowi
![]()
Dla mnie też fisher priceMamusie utwierdźcie mnie w przekonaniu, że słusznie robię:
http://allegro.pl/item1162350618_fisher_price_3w1_lezaczek_fotelik_bujaczek_do_18kg.html - chce zakupić ten fotelik.
Jednak w dobrej cenie - mogę mieć też ten: ToysrUSA GRACO leżaczek TRAVEL + torba -33% (1138599122) - Aukcje internetowe Allegro- 90 zl. nowy.
Też jesteście za Fisher Pricem? Może i droższy, ale inwestycja na dłuższy czas!![]()
Fisher Price zamówiony i zapłaconyU mnie w sklepie 280 zl., a na Allegro 230
Tak jak pisałam - wujek sponsorem - całe szczęście
![]()