Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie mogłam się powstrzymać![]()
A ja dzisaj pierwszy powazny zakup zrobilam dla dzidziusia
Leżaczek z wibracjami t4145 + gratis (1012738695) - Aukcje internetowe Allegro
jest super i corcia juz bujala w nim swoja lalke
![]()
Hehe.. ja zakupilam na allegro z tej samej serii ale z kroliczkiem :-) Jeszcze nie dotarly..
Oprocz tego - pistacjowy kocyk:
oj to ja nie pomoge bo mi sie wydaje ze przy takim maluszku to te podkłady sa zbędne ( przydadza sie jak bedziesz oduczać kożystania z pieluszki) ale to tylko moje zdanie...
asiek1000 - dzięki za info na temat promocji w RossmanieSzwagierka odłożyła mi ślimaczka
Jaram się jak głupia i chyba sama się pobawię jak go dostanę w swoje ręce, hihihi ;-)
A teraz moje pytanie: czy jest sens kupować Pampersy 1? Bo słyszałam opinie, że lepiej odrazu 2... Doświadczone mamusie wypowiedzcie się![]()
Z tych co ja znalazłam na 1 i 2 pisze,że mają siateczkę do wchłaniania luźnej kupki.
Oba opakowania są zielono-żółtte z technologia Complete Care
PAMPERS New Baby NEWBORN 2-5kg 43szt. - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
PAMPERS NEW BABY ROZM. 2 GIANT PACK 108szt - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
Podobno najlepsze sa te nowe Pampers premium care w białym opakowaniu ale na nie miesięcznie wydamy ok 192 zł na jedynki oraz 207 na 2, jak dla mnie stanowczo za dużo a pewnie różnica niewielka.
Swoja drogą ile rodziców używa choćby zwykłych dada z biedronki od samego początku w końcu nie każdego stać na papmersy czy huggisy.
Ja ok. pół roku no może 9 m-cy pojadę na pampersach a potem przeżucę się na jakieś tańsze, bo zbankrutuje.
Moja znajoma jechała od początku na Bella Happy Baby bo mała na inne była uczulona papmersy i huggies odpadały