reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Mycha nie przejmuj sie jak cos to odkupie od Ciebie ten kombinezonik :)) ale to fakt ze przy 2 dziecku człowiek juz pewniej sie czuje... i zakupy juz bardziej przemyślane robi :)

reklama
to i ja sie pochwale :) kupiona za 14zl juz z kosztami przesyłki na allegro :)

generalnie mm zapowiedziane ze dostane sporo ciuszków iwec staram sie nie szaleć, ale raz na jakis czas moge cos kupic :))

to i ja sie pochwale :) kupiona za 14zl juz z kosztami przesyłki na allegro :)

generalnie mm zapowiedziane ze dostane sporo ciuszków iwec staram sie nie szaleć, ale raz na jakis czas moge cos kupic :))

Superaśny stroik :-) My też ciuszki dostaniemy od rodziny więc narazie nic nie kupuję ale później wkleje kilka zdjęć tego co już dostałam :-)

Mycha nie przejmuj sie jak cos to odkupie od Ciebie ten kombinezonik :)) ale to fakt ze przy 2 dziecku człowiek juz pewniej sie czuje... i zakupy juz bardziej przemyślane robi :)

ASIEK O.k.. ja coś to Ci odsprzedam ale mam nadzieję że nie zajdzie taka potrzeba. ;)
Aż mi się niechce wierzyć że mogę mieć córeczkę, boże ja tak o niej marzyłam!!!

Ładniutki ten komplecik, ty to bedziesz miała sporo ciuszków po małej u mnie zaś totalna wymiana. Ten róż tak cieszy moje serce że sobie nawet nie wyobrażacie.

Mycha ja w 1 ciąży tak się spinałam na dziewczynkę i każdy mi mówił, że bedzie chłopak bo za bardzo chce :)) wiec doskonale Cię rozumiem :))

Ja przy Blance miałam rożek i bardzo polecam!!! Miałam z usztywnieniem ale w szpitalu pielęgniarka powiedziała, że to usztywnienie nie jest wygodne i wyciągnęła a przy wyciąganiu porwała:-pale to nic, rzeczywiście dla niewprawnych rąk młodej mamy to pomoc nieoceniona więc moim skromnym zdaniem lepiej kupić aczkolwiek bez szaleństw, taki zwykły starczy!!
Ja też miałam takie bodziaki jeden z Polską (ze smyka) a drugi z Niemcami (fixoni):-D:-D:-D:dry::baffled::rofl2: bo stary to za bayernem jest:baffled::dry::rofl2: no i młoda nie miała wyjścia musiała nosić!:-D:-D:-D Teraz też dziewczynka więc na nic marzenia o założeniu drużyny piłkarskiej!!:-p:-p:-p

tatusiowie widać że już tak mają... my byliśmy 2 dni temu na zakupkach i mój mąż pokazuje mi sandałki adidasa całe granatowo niebieskie, ja sie pytam dla kogo a on że dla Juli :/

reklama
leżaczek ekstra jak z reszta większość zabawek fisher i tez sie nad nim zastanawiamy :))

o suuuper bo ja tez "czaje" sie na ten kocyk więc bardzo prosze o opinię jak juz dojdzie do ciebie :)) zamówiłaś ten bardziej puszysty?? bo ja własnie taki chce a jest chyba jeszcze z mikrofibry...

Okejos.. jak dojdzie to dam znac :-) Zamowilam wlasnie ten bardziej puszysty - milusi :-) na zdjeciach wyglada na przytulny.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry