reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Dziękuję Reniu :) My planowaliśmy właśnie zacząć od Pampersów (ale miałam problem z rodzajami, teraz już wiem które konkretnie wybrać :D ) i Dady, później zobaczymy które się będą sprawdzać.

Oj kochane wreszcie was nadrobiłam czytać... tyle tematów przez 2 dni..... jeśli chodzi o butelki ja planuje kupić zestaw startowy naturaln z aventu, bo butelki mi podpasują jakby co pod laktator....generalnie pod koniec tygodnia będę robić większe zakupy do dziecka....
A gdzie zamawiasz taki zestaw startowy?? Moge Cie prosic o link?:)

Milady zglupialam ale chyba tak musialabym sprawdzic ;)) moje dzieci zawsze nosily pampersy ja ani jednej paczki nie kupilam nigdy bo tesc z norwegi przywozil kartonami dopiero jak sie twsciowi praca tam skonczyla to przestal przywozic ale wojtek juz na rozm 5 byl wiec sama jestem jak te malutkie sie sprawdza ;)

Rsz fajny zestaw :))

reklama
jak Maja się urodziła to próbowaliśmy dady z biedronki, pileuchy z rossmana i pampersów zielonych. Te ostatnie zostały z nami do końca. Dużo ludzi chwali sobie dady, ale ja zawsze po zdjęciu pieluszki dotykałam i sprawdzałam co czuje pupka Majki. Przy pieluchach z biedronki miałam mokrą rękę, a przy pampersach było sucho i to dla mnie wystarczyło, żeby zostać przy nich.

Do góry