reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Klaudyna super tez sie musze przejsc jak sie jak u nas bedzie dostawa moze cos wychacze :))

A ja dzisiaj kupilam w h%m pierwsze skarpetki i czapeczke wyjsciowa :)) IMG_20151121_185729.jpgIMG_20151121_185755.jpg

Załączniki

• IMG_20151121_185729.jpg
    IMG_20151121_185729.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_20151121_185755.jpg
    IMG_20151121_185755.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 87
Same śliczności :-)
Już się nie mogę doczekać kiedy kupię pierwszą rzecz dla mojego skarbka. Planuję kupić pierwszą rzecz po USG połówkowym :-)

Dziewczyny jeżeli chodzi o pierwsze zakupy to jaki rozmiar kupujecie na początek? Dla Majeczki miałam sporo ciuszków w rozmiarze 56 i były bardzo przydatne, bo mała miała 52 cm. Teraz będzie chłopczyk i zastanawiam się, czy nie kupić od razu 62...

Antus ja dla lucji kupowalam nowe wszystko i odrazu 62 i bylo fajnie bo troszke w tym pochodzila ur.3700 i 57 cm a dla wojtka mialam od sasiadki i 56 i 62 i w te 56 miescil sie tylko pare dni dipuki nie zaczal rozprostowywac nozek i tez tylko 62 wchodzilo w gre aburodzil sie 4200 i 57 cm. Teraz odrazu zaopatrzam sie w 62 u mnie raczej niw licze na mniejszego babla. Twoj synek moze byc wiekszynale nie musi ;) moze byc np tylko ciezszy tak jak u mnie ;))

Słodkie te malutkie ubranka.
Antus ja kupowałam i będę kupować 56. Moja córka w 56 sie jeszcE topiła ;) fakt była mała 2700 50cm

Ja kupuje ubranka na 56, nawet moja mama ostatnio kupila trzy sztuki pajacykow w rozmiarze 50 bo były w promocji. Moja corka uirodzila się 52 cm i w 56 się topila.

reklama
Ale piękne te ochraniacze!
Śliczne te malutkie ubranka.
Ja też planuję jak Beata, dopiero po połówkowym USG zrobić pierwsze zakupy. Nie mogę się doczekać!

Do góry