reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja mialam 75b a mam 80c wiec niewiele ;) my zamiast szumisia mamy projektor z lampka i tam są odgłosy różne.

reklama
ja kupilam Szumisia, czeka w pudle na rozpakowanie, czy się przyda - nie wiem, ale ja jestem z tych co nie lubią kupowac tysiąca zabawek dla dzieci więc ten Szumis będzie tez zwyklym pluszakiem małego :) odegra gadzeciarska i tradycyjna rolę, więcej zabawek nie planuję kupowac, chyba ze ktos przyniesie ;)

Ale u mnie przy córce to sie nie przydalo, koleżance dalam w prezencie i tez jakos specjalnie mala przy tym nie zasypia a tym bardziej nie uspokaja :p

Owieczka tez bardzo ladna:)

Ja chyba kupie dopiero jak sie okaże zze Alunia bedzie zasypiala wlasnie np przy suszarce. Dziecko kolezanki na moich oczach usnelo przy suszarce, albo wodzie puszczonej z kranu...troche droga impreza;)

co do wózka ja mam bebetto luca
co do szumisia nie używałam nic podobnego przy cróci, i jak na razie kupować nie będzie jak będzie potrzeba to się coś wymyśli czasami wystarczy suszarka albo odkurzacz ;-)
co do łóżeczka to ja lubię zapach nowych mebli, łóżko córci starszej tak pachniało fajne kilka dni :-D dla malutkiej mam dwa używane więc zapachu nie będzie ;-)
Bluelovi ja jeszcze przes kupowaniem wszystkiego ;-)

reklama
Ania ale fajny, ja patrzylam na te z dlugimi nogami, a ten faktycznie tanszy i ladny :)
W sumie tez nie szlaeje z gadzetami, synek ma dopiero jednego misia kupionego wiec to bedzie drugi tak mysle, nawet jak go nie uspokoi to ladnie wyglada, tylko wlasnie na wzor nie moge sie zdecydowac :p

Do góry