Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja juz mam dawno kazdy droniazg upatrzony i prawdopodobnie w tym albo w przyszlym tyg.zaopatrze sie we wszystko po ostatnia skarpetke ) ale bd frajda )
Ja tez rozglądam się za łóżeczkiem i za wózkiem. Byłam w kilku sklepach zobaczyć na żywo i zauważyłam, że to co nie zrobiło na mnie wrażenia na internecie w realu mnie powaliło i odwrotnie. Wózek na 90% już mam wybrany mimo złych opinii na necie a łóżeczka dalej szukam. :-)
bluelovi - Ty to bardzo zorganizowana jesteś jak widzę, wszystko już zaplanowane masz:-) jak możesz to daj linka do łóżeczka bo pamiętam ze pisałaś ze też stawiasz teraz na proste i nie drogie a ja czegoś takiego szukam
Ja znów chciałabym takie delikatniejsze wzory. Bardzo podobają mi się zestawy ecru. http://allegro.pl/showitem/description/5123980506.html
Może kupie od nich tylko komplet pościeli bez łóżeczka. W Twoim zestawie bardziej podoba mi się łóżeczko niż w moim :-).
Kitki ja zakochałam się w Tako moonlight carbon eco. Mają tylko 3 kolory ale wszystkie widziałam w sklepie i zakochałam się. W internecie nie zachwycił mnie. Przede wszystkim kolory są zafałszowane.
Tu można zobaczyć ale na pewno nie kupię z tej stronki bo za drogo. Znalazlam w sklepie stacjonarnym taniej. Wszystko dla dziecka Tako CARBON