reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

o ho Kitki jakie plany :D .... ja dziś siedzę na dupie ...
leje deszcz.. a do tego rwa kulszowa nadal doskwiera mi dziś tylko przyszły otulacze dla księżniczki ... są mega :D

reklama
Martita - wole sama bo jego gledzenie " a po co" " a do czego" dziala na mnie jak plachta na byka. Jak nie dam rady to rossmanna i pepco zostawie na niedziele i juz bo tez otwarte. Ale chocby skaly sraly to ja chce do konca tyg miec wszystko chociaz pozamawiane. I mi nie przetlumaczysz:( w pn mam wizyte i mam dziwne przeczucie ze roznie moze byc. Najwyzej maz przesylki odbierze i zrobi pranie ewentualnie ale kupowac to mu samemu nigdy nie pozwole. O co to to nie;)

No tak Kitki, ja tez wole zakupy robic sama bo maz ględzi.
Ja jutro lub w sobote wybieram się do Ikei, ale to już nie mam wyjścia, musze zbarac meza ;)

Oj to mój też z tych " a po co " " a na co " " ja nie miałem i żyje " ;(
Tez wolę sama robić zakupy ....

reklama
Do góry