Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kitki bo jak sama sobie obliczalam to wychodzilo mi ze na kwietniowki mam sie zglosic hehe i tak zostalam i sie z tego ciesze ale watpie ze urodze pierwsza )
Wiecie jak to jest z tymi porodami, nigdy nic nie wiadomo... Ja byłam na marcówkach i to na koniec miałam termin bo na 27 a urodziłam w lutym i to jako 3 na forum a pierwsza poleciała już w styczniu... Także tak naprawdę to oby te pierwsze chociaż do tego marca dotrwały.
Piękne te wasze zakupy. Ja jeszcze płci nie znam, więc też nic nie kupiłam. Przeglądałam ubranka po cóci i dla chłopca ewentualnie to tylko kilka par body i kilka pajacy w uniersalnym kolorze. Usg mam 12 grudnia, liczę że już się czegoś dowiem.
Piekne te malutkie ciuszki wczoraj koleżanka przywiozła mi 2wielkie kartony ubranek, pościel, butelki , akcesoria, łóżeczko i inne zastanawiam sie czy kupić nowa pościel czy pozostać przy tej od Kolezanki....moze jeden zestaw na zmianę kupie...