Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Widziałam ostatnio dziewczynkę, która na tej zwykłej stojącej siedziała sobie po turecku, więc tez da się, ewentualnie jakąś podusię płaską pod tyłek podłożyć trzeba
ojej, Klaudyna takiej jeszcze nie widziałam
Ja bałam się, że Majce nie spodoba się deska do stania i będzie marudziła, że Antoś w wózeczku, a ona stoi ale Majka pokochała tą deskę i uwielbia na niej stać jak chodzimy na dłuższe spacerki. Oczywiście moja Majka jest już duża, bo ma 2,5 roku.
No ja się martwię że moja córcia nie będzie chciała stać na niej albo że się zmeczy i będzie chciała siedzieć niby na tej desce też da się siedzieć...ta co wstawilam zdjęcie kosztuje 600zl niecałe
Antus jakiej masz firmy i ile kosztowała twoja ?
Jak przetestuje to dam znać może któreś się przyda z was :-) a i mam już tą pelerynke do karmienia jest super jak ktoś u nas jest czy my gdzieś to się zasłaniam i karmie spokojnie :-) córcia na razie nie protestuje;-)
Klaudyna, nawet nie wiedziałam, że takie cudo istnieje. Do tej pory zawiązywałam sobie pieluchę tetrową o ramiączko stanika i zasłaniałam maluszka, ale przyznam, że czasami pirlucha spadała