reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
tak, owszem. nosidełka zwykłe i nosidełka samochodowe :) wyglądają identycznie.. ale te samochodowe są z atestem to raz a dwa, nosidełka zwykłe przy wypadku się złożą a te samochodowe nie :) a są identyczne.

a jest to firma Adamex a ten wózek to akurat barletta, jest również pajero sport który jest świetny tej samej firmy

Kurde patrz to ja niewiedzialam...podzial taki....hm

Rsz jak na lozecczko to sztywny a jak masz komode z przewijakiem takim drewnianym to wystarczy miekki :)

przewijak.. usztywniany fajnie i wygodnie mieć w domu a taki nieusztywniany to do wózków teraz dodają więc też fajnie mieć. zajmuje mało miejsca :)

a tak w ogóle to myślałam o tych chustach do noszenia dzieci.. co Wy na to ? Macie jakieś zdanie ??

No ja też nie widziałam i zdziwiona słuchałam co mi mówi Pani ze sklepu.. to jest ta sama cena max 50 zl więcej za samochodowy a można Go mieć normalnie do ręki i do samochodu

reklama
Do góry