reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

W związku z tym że zostajemy w polsce muszę się zdecydować na jakiś wózek-napewno będzie 4 kołowy i zbliżony do tego co henrrietta linkowała-duże dmuchane koła świetnie się sprawdziły w poprzednim wózku którym woziłam obydwie panny.Ważny też będzie duży koszyk na zakupy i dobre resory.Jak narazie buszuje po allegro:)
Napewno coś w tym stylu:
http://www.allegro.pl/item649460371_mega_hit_zestaw_baby_merc_voyager_kola_obrotowe.html

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dziś kupiłam pościel do łóżeczka- jedną z Glucka z misiem i wypukłym serduszkiem- jest przesliczna. A drugi komplet zamówiłam na allegro 13ele.pościel HAFTY z moskitierą 100x135 MILPOL (648596530) - Aukcje internetowe Allegro- różowy miś na księżycu:-DDo tego taki sam kocyk, okrycie kąpielowe i pościel do wózeczka. Nie mogę się doczekać przesyłki. Pościel już mam teraz w końcu trzeba się zdecydować na łóżeczko:tak:

Jak tylko dojdzie od razu napiszę co i jak- ale mam nadzieję, że będzie w porządku:-) Jeśli chodzi o cenę..hmm no może nie jest za niska- ale jest tu prawdę wiele elementów, no i wygląda prześlicznie;-)A tak na marginesie w 5-10-15 są mega wprzedaże do 70%- na bobaski nasze sporo ciuszków jest i na starsze dzieciaczki też. Ja obkupiłam prawie wszystkie dzieci rodzinne;-) i naprawdę za grosze. Pozdrawiam

w Smyku też są wyprzedaże. Pajacyki welurowe od 19 zł. Kupiłam też kombinezon zimowy dla Małej za 48 zł. A przy zakupie za 150 zł dostaje się kartę stałego klienta, która uprawnia do 10% zniżek przy zakupach. Dużo ciuszków poprzecenianych jest.

Ja wczoraj w smyku kupiłam jeden pajacyk za 19, 2 szt po 27 zł i czapunię śliczną za 15. Niestety nikt nie raczył poinformować o tym że od 150 zł jest karta stałego klienta i nigdzie też nie było to napisane, a z pewnością bym coś dobrała bo 10% to dobry rabat jak na smyka

reklama
Do góry