reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Jogobelka.... ja zakupiłam kilka...każdy inny..i zaden nie podpasował...:no::no::no::no::no::no:.. najlepsze chyba jakieś takie anatomiczne podobne w zachowaniu do piersi....no ale moje dziecię pogardziło równo wszystkimi:-D:-D więc reguły nie ma...

reklama
Oglądałam ostatnio w sklepie wózek firmy Nestor Rambler.Bardzo mi sie podobał,oczywiście jest wielofunkcyjny,z fotelikiem sam.kosztowal ok.950zł.Najbardziej podobały mi się w nim amortyzatory miał ich 6,dzięki temu był bardzo miękki i lekki.Czy któras z was miała taki wózek?proszę o opinie.:tak:

Ja tak samo chyba na ten wózek się zdecyduję muszę go tylko na żywo zobaczyć a to juz problem bo w większości sklepów nie mają tej firmy :eek: i podobno można sobie wybrać opcję z pompowanymi kółkami :tak:

tak ja też się zdecyduję na 8w1 kolor czerwony :tak: tylko trzeba sprawdzić na żywo jego amortyzację :tak: bo koleżanka kupiła sobie Xlandera i okazał się sztywny jak kołek :laugh2: a to dla dzieciaszka trochę mało komfortowe :baffled:

Ja tak samo chyba na ten wózek się zdecyduję muszę go tylko na żywo zobaczyć a to juz problem bo w większości sklepów nie mają tej firmy :eek: i podobno można sobie wybrać opcję z pompowanymi kółkami :tak:

oglądałam ten wózek na "żywo" i naprawdę jest fajny , bardzo leciutki, nie jest sztywny jak większość, co do pompowanych kół to właściwie nie bardzo wiem na czym polega to ulepszenie, ale dostępny jest bebetto murano z pompowanymi kołami niestety jest dużo cięższy.A co do koloru to chyba nr 88 - lubię bardziej stonowane kolory a ten jest grafitowo- błękitny i bardzo nam się spodobał.

Ostatnia edycja:
oto nasze 1sze zakupy dla Niuni
wózek Jedo Fyn
8b23603aaa8085bamed.jpg
oraz :
75375e49bada5efamed.jpg

Violusia widzę u ciebie butelkę Lovi :-) ja tez taką kupiłam tylko tą samo sterylizującą się :-p laktator też kupujesz tej firmy ? ja słyszałam same pozytywy o tej marce i od dawna się zaparłam na nią :tak:

reklama
Do góry