reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

W aptece paczka 6 sztuk jednorazowych majtek ok 8 zl dobrze je wziasc na porod bo jak ja rodzilam to zaraz jak mnie zeszyli to polozna zapytala se czy mam te majtki i mialam to ona mi przyniosla ich wlasne podklady wlozyla mi do moich jednorazowych majtek i pomogla je ubrac, potem juz sama sobie zmienialam urodzialam o 13.25 a wieczorem bralam juz prysznic jak wychodzilam do domu to zakladalam juz swoje bawelniane majtki podpaske, ale w szpitalu dobrze jest uzywac tych jednorazowych bo dobrze sie rana wietrzy i szybciutko goi,

reklama
Moja siostra rodziła we wrześniu i używała zwykłych majtek i podpasek i nikt jej w szpitalu nie mówił, że powinna nosić jednorazowe. Więc ja też pewnie zostanę przy zwykłych:-)

No do najwygodniejszych nie naleza te ich podklady i majtaski bo strasznie przeciekaja i sie ciagle martwilam czy nie mam juz mokro na lozku pewnie gdyby u nas nie bylo tak ze trzeba to bym sama swoje majtaski mial od razu i podpaski hehhe

Violusia fajny ten wózek. W moim mieście jest taki stary sklepik ( stary, bo odkąd pamiętam tam jest) i mają podobny. Układ ten sam, koła też ale inna i\firma i kosztuje 800 zł. Jest bardzo lekki i niesamowicie fajnie się go prowadzi.

reklama
Do góry