Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oglądałam ten wózek na "żywo" i naprawdę jest fajny , bardzo leciutki, nie jest sztywny jak większość, co do pompowanych kół to właściwie nie bardzo wiem na czym polega to ulepszenie, ale dostępny jest bebetto murano z pompowanymi kołami niestety jest dużo cięższy.A co do koloru to chyba nr 88 - lubię bardziej stonowane kolory a ten jest grafitowo- błękitny i bardzo nam się spodobał.
właśnie nawiązuję z inną firmą internetową kontakt i gość mi fajną cenę narazie robi na vulcano full opcja tylko że czekam jeszcze na wycenę z przednimi pompowanymi kołami bo chwilowo brak .... jak będę wiedziała to dam znać i namiary bo jak narazie to cena (1155) jest najniższa tylko własnie bez pompowanego przodu ale z pompowanym tyłem .... myślę że z 25 zł więcej wyjdzie ........ a za wysyłkę się nie płaci :-)