reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Capucino ja szukam teraz sterylizatora i podgrzewacza w jednym
fajowe sa te body i parpetusie tez
fa2f020aaf5f4f7dmed.jpg

b089d91c0970bb44med.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
oglądałam ten wózek na "żywo" i naprawdę jest fajny , bardzo leciutki, nie jest sztywny jak większość, co do pompowanych kół to właściwie nie bardzo wiem na czym polega to ulepszenie, ale dostępny jest bebetto murano z pompowanymi kołami niestety jest dużo cięższy.A co do koloru to chyba nr 88 - lubię bardziej stonowane kolory a ten jest grafitowo- błękitny i bardzo nam się spodobał.

Murano jest wogóle cięższy o 4 kg od Vulcano ..... to nie różnica przez pompowane koła ;-) tylko konstrukcję wózka :rofl2: właśnie nawiązuję z inną firmą internetową kontakt i gość mi fajną cenę narazie robi na vulcano full opcja tylko że czekam jeszcze na wycenę z przednimi pompowanymi kołami bo chwilowo brak .... jak będę wiedziała to dam znać i namiary bo jak narazie to cena (1155) jest najniższa tylko własnie bez pompowanego przodu ale z pompowanym tyłem .... myślę że z 25 zł więcej wyjdzie ........ a za wysyłkę się nie płaci :-)

Cena Vulcano na pompowanych kołach to 1028zł + fotelik 180zł +adapter gratis+folia gratis+wysyłka gratis= 1200zł
(wysyłka jest gratis tylko przy wpłacie na konto ,za pobraniem 30zł)

Baby Expert -- Wózki Dziecięce -- Foteliki -- Rowerki -- Krzesełka -- Chodziki

a tu takie małe info od pana

"Zbieramy zamówienia na wózki Vulcano na pompowanych kołach i jak sie pokażą to kontaktujemy z klientem i finalizujemy tranzakcje.
Wtedy takie zakupy prowadzimy przez nasz sklep internetowy WWW.BABYEXPERT.PL proszę zamówić kolor już dziś wtedy wózek będzie szybciej u Pani."

Ja też kupiłam trochę rzeczy w Tesco. Ale w naszym najbliżej położonym nie ma w ogóle kaftaników i takich śpioszków bez rękawa. A u Was???? bo może ja ślepa jestem:szok:

Ach i jeszcze pytanko? Czy któraś kupowała wanienkę ze stelażem taką zwykła w normalnym sklepie? Bo na allegro stelaż 60 zł. + 30 przesyłka to trochę drogo mi się wydaje i do tego wanienka oczywiście osobno:confused2:

reklama
zastanawiam się dziewczyny czy jest sens kupować teraz sterylizator, podgrzewacz i butelki, przecież chcemy karmić piersią , więc może jest to na razie zbędny wydatek. Ja przy Julce 9 miesięcy karmiłam piersią i nie miałam nic z tych rzeczy potem dopiero kupiliśmy podgrzewacz, ale i tak rzadko z niego korzystałam

Do góry