reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

madzik1980 prześliczne ciuszki ja mam przeczucie ze to będzie synek więc narazie jak coś wynajde to kupuje w neutralnych kolorach.
Ale moja mama dałą mi dziś kase na łóżeczko i po wizycie 11 mamy zamówić żeby już jeden z drożsżych zakupów był w domu bo inaczej kasa się rozejdzie

reklama
madzik1980 prześliczne ciuszki ja mam przeczucie ze to będzie synek więc narazie jak coś wynajde to kupuje w neutralnych kolorach.
Ale moja mama dałą mi dziś kase na łóżeczko i po wizycie 11 mamy zamówić żeby już jeden z drożsżych zakupów był w domu bo inaczej kasa się rozejdzie
też bym się już rozejrzała za łóżeczkiem, ale jest jeden mały problem-nie mamy mieszkania.. dopiero bedziemy starac sie o kredyt, a szanse-wiadomo-małe w dzisiejszych czasach:wściekła/y:

W jakich sklepach ta wyprzedaż z puchatkiem!! bo chętnie bym się wybrała )):-)
aisim w oszolomie widzialam w gazetce. bodziaczki (dlugi/krotki rekaw) i koszulki sa po 7.99 zl, pajacyki i spiochy po 10,90 wanienki 29,99 a nocniczki z pozytywka 9,89. wanienki to chyba drogo ale jest slodka i mysle ze zakupie. nie wiem jak z jakoscia tych ciuszkow bo niedawno zakupilam dla siebie koszulke z tomem i jerrym :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i byla sredniej jakosci. wlasnie nie moglam sobie przypomniec ktora to lipcoweczka lubila kubusia puchatka :-)

aisim w oszolomie widzialam w gazetce. bodziaczki (dlugi/krotki rekaw) i koszulki sa po 7.99 zl, pajacyki i spiochy po 10,90 wanienki 29,99 a nocniczki z pozytywka 9,89. wanienki to chyba drogo ale jest slodka i mysle ze zakupie. nie wiem jak z jakoscia tych ciuszkow bo niedawno zakupilam dla siebie koszulke z tomem i jerrym :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i byla sredniej jakosci. wlasnie nie moglam sobie przypomniec ktora to lipcoweczka lubila kubusia puchatka :-)

Jade dzis dO bleck red white to po drodze wstąpie do auchana i oblukam te ciuszki bo oferta od dzis jest ważna)) cena kusząca ale coś mi się wydaje że nie pójdzie w parze z jakością!! Zobaczymy dam znać jak wróce!!:-)

No więc wyboru dużego już nie było ale coś wybrałam: faktycznie body po 8,99 lub 12.99. Inne pajacyki po 10,99. Jakość nie nagorsza - czysta 100% bawełna i metkowane jako ciuszki Disney ale to chyba mało istotne. Jutro zrobie zdjęcie i wkleję! Ale ogólnie polecam!:-)

reklama
No więc wyboru dużego już nie było ale coś wybrałam: faktycznie body po 8,99 lub 12.99. Inne pajacyki po 10,99. Jakość nie nagorsza - czysta 100% bawełna i metkowane jako ciuszki Disney ale to chyba mało istotne. Jutro zrobie zdjęcie i wkleję! Ale ogólnie polecam!:-)
kurde no to dobrze by bylo jechac wczesniej niz w piatek jak mowisz ze przebrane juz...ale trudno-co bedzie to kupie bo teraz nie mam jak jechac...fajnie ze nie najgorsza jakosc-bo ten moj t-shirt to powaznie: pozal sie panie boze... a tez disney'a

Do góry