reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Myszka, ja miałam tylko 2 komplety i nigdy w "pożarze" nie "zginęłam". Ale nadal powtarzam: to zasługa pieluch- baby born pampersa po prostu chłonęły wszystko i nigdy mi się bokiem nie wylało (tylko pierwszy raz po porodzie- mała narobiła po szyję :szok:) Zawsze warto mieć z 3-4 prześcieradła i koniecznie folię pod nie, aby materaca nie zmoczyć!

Nie ma sprawy polecam sie na przyszłość :tak:
Ps. faktycznie, ja miałam dwa kocyki i jedną kołderkę, ale córa tylko pod kocykami spała (w poszwach). W przeciwieństwie do "książkowych dzieci" moja od urodzenia nie lubiła ciasnego opatulania i spałą jak baca (nawet śpiworem się ograniczyć nie dała) byc może stąd tak mało szkód ;-) Ale naprawdę dobre pieluchy to podstawa oszczędnosci ubrań i pościeli ;-):tak:

to ja wklejam sobotnie zakupy. narazie skromnie-typu jeden bodziaczek-nie z prawdziwej potrzeby (bo dostane kupe ciuszkow) ale dla przyjemnosci zakupienia choc 1 rzeczy dla synusia :-):tak: a wanienka i nocniczek bo byly ladne i w promocji w oszolomie :-D i nie w kolorkach niebieskich-choc byly-a na wszelki wypadek w neutralnych. zreszta ten pistacjowy podoba mi sie troche bardziej niz niebieski :-)

vanilka super te rampersy-b odpowiednie nadruczki maja ;-) :-)

Vanilka ale super te rampersy
_louise_ fajne zakupy gdybym miała z kim pojechac do auchana to bym tez sobie wanienke kupiłą ale tek nie bede się wlekła przez cały Gdańsk autobusem :/

reklama
śliczna ta wanienka :) ja bym chciała jeszcze stelaż do niej dokupić, bo nie mam gdzie postawić, nasza wanna bardzo głęboka, więc nie wygodnie dla mnie lub dla M tak się wyginać

Do góry