reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

dziewczyny świetne okazje. Wreszcie się dowiedziałam co to są rampresy :-D:-D
Ja byłam dzisiaj w tesco. I pojawiła się nowa kolekcja ciuszków z cherokee. Nie mogłam oczu oderwać. Tylko jest jeden problem... CENY !!!!
Poczekam aż będą promocje :-D

reklama
a ja się zastanawiam - skoro nasze Maluchy mają się w lipcu urodzić, to nie wiem, jak bardzo letnie te ubranka mam kupować, bo nie wiem, jak długo trzeba malucha ubierać cieplej i w becik zawijać...

przed chwilą znalazłam na allegro pajace z mothercore za 13 zł.Na sztuki, więc można sobie powybierać :)

W zeszłym tygodniu byliśmy z M w mothercare i kupiliśmy na przecenie kombinezon na następną zimę 6-9 m ze 60 zł, a przeceniony był o ponad 100 zł:-) M zachwycony, bo on ma prawie taką samą kurtkę zimową i teraz będzie wiadomo, że małe jest jego:-D

śliczna ta wanienka :) ja bym chciała jeszcze stelaż do niej dokupić, bo nie mam gdzie postawić, nasza wanna bardzo głęboka, więc nie wygodnie dla mnie lub dla M tak się wyginać
tez myslalam o stelazu wlasnie :-) nawet wstepnie ogladalam na allegro. nie szukalam dokladnie ale taki na wanienke dlg kolo 100cm (moja ma 85) kosztuje 54 zl. duuuuzo :dry: chyba bede robic tak jak moja siostra ze na lawie w duzym pokoju bede wanienke klasc i tak kapac. ale za to inna rzecz wypatrzylam przy okazji: lezaczek do kapiel. taki frotkowy mozna za 10 zl kupic a wydaje sie ze jest to duza wygoda bo sa rece wolniejsze i dzidzius bezpieczniejszy :tak:
kurcze u nas chyba nie ma mother care ale do tego tesco moze tez sie przejade ;-) chociaz poogladac.

Tak sobie zaglądam na ten wątek, ale mało systematycznie, ehhh, jak ja Wam zazdroszczę zakupów, wszystko już prawie mam :-(, a te ubranka, pościele i gadżety są takie słodkie :zawstydzona/y:.

Aszka a gdzie mieszkasz w Gdańsku, ja na Przeróbce, bo tak się zastanawiam gdzie ty do lumpków chodzisz, bo ja w pobliżu, żadnych fajnych nie mam, a dla młodego, to większość używanych kupuję, bo w sklepie bym chyba zbankrutowała :baffled:.

Geperty łącze się z Tobą w bólu zakupowym, ja także praktycznie wszystko mam...i żal mi że nie poszaleje tym razem z zakupami, jedynie w lumpkach troszkę poszaleje;-)
Co prawda mój brat wczoraj zapowiedział, że na weekend majowy do Anglii do znajomych się wybiera...i że może zrobić nam jakieś zakupy ciuchowe, więc myślę, że skorzystam z okazji i obkupię moją starszą latorośl, a że będę już znała płeć to i tej mniejszej też coś się dostanie. Na szczęście mój brat nie będzie wybierał ubrań...bo nie wiem co by z tego wyszło i co by przywiózł...tylko nasza wspólna znajoma która tam mieszka:tak:

ania_pestka faktycznie fajnie się trafiło, zwłaszcza, że tam można kupować nowe firmowe ciuszki za grosze. Mnie rodzice też powiedzieli, że w maju zrobią wyprawkę i przyślą. Dlatego w sumie też jeszcze nic nie kupuję. Takie symboliczne tylko, żebym przypominała sobie, ze w ciąży jestem. Ale jak uda nam się skończyć remont do kwietnia, to potem będę szaleć, bo będę już miała przygotowany kąt dla dziecka :happy2:
Madzik rzeczywiście okazja z tym kombinezonem, jest śliczny ;-)

stelaż też się używany kupi :-) niektóre mają jeszcze taką opcję, że można z nich zrobić suszarkę do prania, więc 2 w jednym byłoby, bo przy maluchu pranie na okrągło...
a nie mam żadnego miejsca, żeby wanienkę postawić

reklama
Do góry