kacperek i fasolka
Fanka BB :)
Kama powiedz mi te ebaby to co to jest jakis sklep czy cos na podobie allegro???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

A za róznice co by się pieniążki nie marnowały kupiłam sobie rybaczki
Za to upatrzyłam takie fajne na ramiączkach które zsune do karmienia, bo będzie gorąco przecie tylko zobacze jak szybko brzunio spadnie i jaki rozmiar kupić;-)A te do karmienia kupiłam M, chciałam xxl a babka żeby swój rozmiar kupić normalny i że w 2 miesiące niewiele brzuch już się powiększy a zaraz po porodzie będzie sporo mniejszy więc nie ma co przesadzać
przymierzyłam na ubranie i jest ciut luzu w brzuchu , więc wzięłam, no a teraz mam nadzieje że babka miała racje i mnie nie wywali dużo bardziej
nie obetne metek i jakby co poleze do niej
Kama powiedz mi te ebaby to co to jest jakis sklep czy cos na podobie allegro???