reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

emih przesłodziutkie ciuszki:tak: Dzidzia bieli wyglada jak mały niewinny cud:happy:

Vanilka po tych super ciuszkach widać gdzie mamusia spędza czas.Na Ebayu oczywiście;-) Ciuszki naprawdę rewelka.Wszystkie mi się podobają, a podobnego pajaca tygryska miał Szymonek.:tak:Ja bez przerwy zaglądam na Allegro i nic znalezc nie mogę:-(

Maruśka oglądaliśmy to kiedyś na Allegro i potem filmy na ten temat na Youtube.Chyba jestem tradycjonalistką,bo bałabym się kąpać maleństwo w tym wiaderku.M uśmiał się z tego i stwierdził,że to tylko sposób na zarobienie pieniędzy i naciąganie ludzi na kasę:sorry:

Atabe ja nie mam ani jednego różowego ciucha dla siebie.Nie ubrałabym się w róż,bo głupio bym się czuła,ale przyznaję się,że dla dziewczynek róż podoba mi się najbardziej.

Zamieszczam dzisiejsze zdobycze.Znowu ze Smyka,tylko w innej galerii.Teraz będę się musiała rozejżeć za krótkimi rękawkami

Załączniki

• foty2 018.jpg
    foty2 018.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 51
  • foty2 017.jpg
    foty2 017.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 54
  • foty2 012.jpg
    foty2 012.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 51
  • foty2 014.jpg
    foty2 014.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 50
  • foty2 019.jpg
    foty2 019.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 53
  • foty2 015.jpg
    foty2 015.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aszka a ty dalej szalenstwo :-D

emih slodkie pastelowe kolorki-lubie takie :-):tak: ten komplecik 4czesciowy b fajny :tak::tak::tak:

vanilka ten kombinezon z uszkami tygrysek po prostu bombowy :-D:tak: jak mi sie podobaja te ubranka z uszkami dla maluszkow-najbardziej te kombinezony na zime-dzieci wygladaja w nich tak smiesznie i slodko. musze sobie tez sprawic cos takiego ale narazie wszedzie widzialam tylko zwykle ocieplacze bez uszu :-( o ciuszkach z kubusiem puchatkiem komentarze zbedne :-D. uwielbiam !!!:tak::-)

mammi kolejne slodkie ciuszki...:tak::tak::tak: ladne b te rozowe ogrodniczki

Ostatnia edycja:
Mammi, no boskie po prostu!
Atabe: czekam na zdjęcia!- może sama wezmę nogi za pas i pojadę ku wielkiemu światu wyprzedaży ;-)

Mi się tygrysek Vanilki straaasznie podoba! Jaki rozmiarek?!... Ach... Rozmarzyłam się :-D
A z innej beczki: staram się nie kupować dziecku do 6 miesiąca niczego z kapturem- póki dziecko nie siedzi- moja córa zawsze się w nigo zaplątywała ( w kaptur) albo miała ślady odgnieceń na szyi. Beznadziejnym wynalazkiem w tym wieku są również wszelkiego rodzaju stójki, albo stójki z zamkiam ( jeszcze gorsze badziewie) kiedy dziecko nie ma praktycznie w tym wieku szyi :sorry: Takich rzeczy- jak przyszło co do czego- pięknych, ale nie-funkcjonalnych- po prostu po jednym użyciu nigdy więcej córce nie założyłam, bo było mi jej żal :-(
Ps. To tylko takie moje obserwacje i ew. przestroga dla mam pierworodnych :)

emih rozmiar 0-3
moj Gabi tez mial takie ubranko z tygryskiem i prosiaczkiem :happy:
co do kapturow to nie narzekalam bo przed wiatrem zakladalam na glowke ale stojki koszmar!!

No tak, tak, zgodzę się że jakiś sweterek na wyjście, kurtka ale w domu coś z kapturem było porażką- ja pamiętam takie śliczne różowe bluzy mojej córy- no boskie po prostu- co jej założyłam to uszy miała poobcierane :eek: A teraz to nam się dzieciaczki latem porodzą to kapturów też trzeba nie będzie, choć: uwielbiam takie 6-12 brzdące w kapturach- słodziaczki :tak:

ja to mialam kilka sweterkow czy bluz z kapturem wlasnie po to co by na glowe zalozyc w razie wiatru ...teraz tez kilka sprawie bo na wyspach to czesto wiatr straszny jest no i czy jakis wieczorny spacerek chlodniej sie zrobi kaptur na glowe ;-)ja wogle uwielbiam juz takie polroczne dzieci ..smieszki takie :-D

reklama
dla mnie to wiaderko to jakis niewypal!!patrze na zdjecie i wydaje mi sie ze ten facet chce utopic to biedne dzieciatko!!
sliczne ciuszki dla bobasow!!ja tam nie mam jeszcze nic-wiem wiem wstyd!!ale czekam na wiadomosc o plci wtedy zaszaleje:)

Do góry