reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
dołączam do zadowolonych posiadaczek- w imieniu Lili- przytulanki z rossmanna- pierwsza zabawka , jaką dostałam dla niej jeszcze w ciąży- bardzo lubi ją międlić, mamy myszkę z ogonkiem długim i szpiczastym- idealnie mieści się do paszczy:-D

mam pytanko Dziewczyny: czy coś nt tego leżaczka wiecie??? czym się rózni od tego, który wiele z Was polecało (pati, tweenie, perla)??????????
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-m7930-do-18kg-i1336953522.html

ale ze mnie tłuk, nie dałam linka:-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny kochane, pewnie pisałyście już na ten temat nie raz no ale nie mam jak nadrobić- mianowicie potrzebuję krzesełko dla małej- jakie polecacie albo odradzacie;-) dzięki z góry i wybaczcie;-)

ja zakupiłam takie:
S krzesełko do karmienia! Max. wyposaż! BabyLove (1333277537) - Aukcje internetowe Allegro
testuję je ok tygodnia i jak na razie jest ok, jedynie co to Mała jakoś mi się w nim troszkę poci ale to chyba kwestia tego że w mieszkaniu bardzo ciepło i jeszcze męczy się przy jedzeniu łyżeczką. Generalnie jestem zadowolona, a ta tapicerka to mniej więcej coś takiego jak tapicerka w wózku - już zmywałam z niej pierwsze plamy to nawet łatwo poszło - jedynie wilgotną szmatką.

ja się zastanawiam nad śpiworkiem do wózka, tzn. czy wkład z polaru, czy z wełny. Boję się, że owca będzie uczulać, ale jest cieplej i przyjemniej :)

i pytanie nr 2 - biustonosze alles - czy rozmiar zgadza się w każdym modelu? tzn. jak mam 75e, to mogę w ciemno kupować i będzie ok? Bo w triumphie za każdym razem inny rozmiar muszę mierzyć :/

tweenie my mieliśmy do wyboru śpiworek z wkładem z polaru albo z wełny-wzięłam ten polarowy, bo wełna taka twarda i nieprzyjemna była..

kupiłam dziś w Rossmanie tą szmatkę-taki fajny niebieski misio i gryzak, bardzo poręczny i mały:-)

reklama
Do góry