reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Perla świetny wózek, super okazja ;]
Ja myślę o jakiejś macie edukacyjnej dla Niuni na święta tylko takiej jakiejś większej. Ma któraś coś podobnego do polecenia?

Perla super wózeczek :)Leciutki i jaka cena!! Ja powoli też myśle nad spacerówką lekką,bo na wiosne będzie jak znalazł jako wózek do auta
Magdzia może taka mata: FISHER PRICE Mata Pierwsi Przyjaciele Malucha NOWA (1326126128) - Aukcje internetowe Allegro bo my już zdemontowaliśmy pałąki w macie Julki ,przeszkadzały jej już.

Dziewczyny macie jakieś upatrzone zabawaki dla dzieciaczków na święta??
Ja myśle nad jeżdzikiem : FISHER PRICE CHODZIK PCHACZ PIANINKO 2GRATISY 2w1 (1339138141) - Aukcje internetowe Allegro ,albo nad szczeniaczkiem uczniaczkiem Szczeniaczek Uczniaczek polska wersja _Warszawa (1325491335) - Aukcje internetowe Allegro

Perla świetny wózek, super okazja ;]
Ja myślę o jakiejś macie edukacyjnej dla Niuni na święta tylko takiej jakiejś większej. Ma któraś coś podobnego do polecenia?

magdzie, my mamy taką Tiny Love Mata Gigant TINY LOVE + Gratisy x 4 + Wys 24h (1336745316) - Aukcje internetowe Allegro , jest bardzo duza i naprawdę fajna :)

Perla super wózeczek :)Leciutki i jaka cena!! Ja powoli też myśle nad spacerówką lekką,bo na wiosne będzie jak znalazł jako wózek do auta
Magdzia może taka mata: FISHER PRICE Mata Pierwsi Przyjaciele Malucha NOWA (1326126128) - Aukcje internetowe Allegro bo my już zdemontowaliśmy pałąki w macie Julki ,przeszkadzały jej już.

Dziewczyny macie jakieś upatrzone zabawaki dla dzieciaczków na święta??
Ja myśle nad jeżdzikiem : FISHER PRICE CHODZIK PCHACZ PIANINKO 2GRATISY 2w1 (1339138141) - Aukcje internetowe Allegro ,albo nad szczeniaczkiem uczniaczkiem Szczeniaczek Uczniaczek polska wersja _Warszawa (1325491335) - Aukcje internetowe Allegro

Madzik, uczniaczki były w promocji w Tesco teraz :) Ja kupię większy fotelik, ew. ubranka i jakiś drobiazg, bo zabawek dostanie full od mojego rodzeństwa, rodzinki i babci z dziadkiem :) Ja mu ew. dokupują takie, jakich potrzebujemy :)

ja nie zamierzam na te swieta dziecku nic kupowac - jeszcze za małe jest, i tak nie bedzie wiedzialo, o co chodzi, a potrzebne rzeczy i tak na biezaco kupuje.

co do mat - my mamy z tiny love kick&discover i Mala ja bardzo lubi. Bylismy u znajomych, ktorzy maja z fp rain forest i Ola w ogole nie chciala sie na niej bawic

ja podzielam zdanie Tweenie, kupimy Marcelkowi jakiś drobiazg ewentualnie:-) i tu potrzebują Waszej pomocy- chcę mu kupić taką szmatkę-przytulankę, ale jakoś nie mogę znaleźć nic fajnego-pomożecie??:-)

Ewcik taką fajną szmatkę-przytulankę widziałam ostatnio w Rosmannie, kosztowała bagatela 14 zł z groszami ale spodobała mi się ;] może na mikołajki sprawię taką Aluni

my na swieta tez raczej nic nie kupimy,ewentualnie cos malego,choc mysle ze to i tak bezsensu skoro tyle rzeczy dostaje bez okazji a ktore sa w danej chwili potrzebne.
Ewcik ja mam szmatke rossmanowska,polecam.

reklama
Do góry