Mysza1984
lalllalalala ;-)
Perla- a zmieści się Wam? strasznie duże ma koła 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Perla świetny wózek, super okazja ;]
Ja myślę o jakiejś macie edukacyjnej dla Niuni na święta tylko takiej jakiejś większej. Ma któraś coś podobnego do polecenia?
Perla super wózeczekLeciutki i jaka cena!! Ja powoli też myśle nad spacerówką lekką,bo na wiosne będzie jak znalazł jako wózek do auta
Magdzia może taka mata: FISHER PRICE Mata Pierwsi Przyjaciele Malucha NOWA (1326126128) - Aukcje internetowe Allegro bo my już zdemontowaliśmy pałąki w macie Julki ,przeszkadzały jej już.
Dziewczyny macie jakieś upatrzone zabawaki dla dzieciaczków na święta??
Ja myśle nad jeżdzikiem : FISHER PRICE CHODZIK PCHACZ PIANINKO 2GRATISY 2w1 (1339138141) - Aukcje internetowe Allegro ,albo nad szczeniaczkiem uczniaczkiem Szczeniaczek Uczniaczek polska wersja _Warszawa (1325491335) - Aukcje internetowe Allegro