reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

aha,to w takim razie najwazniejsze bys zainwestowala w dobry materac.,ten z kempingowego raczej na dluzsza mete sie nie nadaje.
no ale z drugiej strony czy drewniane nie jest takich samych rozmiarow?

sa jeszcze takie skladane lozeczka firmy bloom BLOOM ALMA ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE SKŁADANE - ... - Dla dzieci
tylko troche drozsze niz normalne..(po prawej inne wersje).moze jest jakas ich alternatywa?

To łóżeczko, które kupiliśmy, jest bardzo stabilne :) To składane, które wysłąłaś, też fajne ale bardzo małe - standardowy materac 120x60 nie wejdzie :(

reklama
kropa dzięki wieeeeeeeeeeelkie za wyczerpującą odpowiedź:-)
moja sytuacja łóżeczkowa jest więc bardzo podobna do Twojej:-) ja też chcę to jedno łóżeczko na razie przynajmniej,bo nie mam salonów odpowiednich,żeby się z 2 rozbijać, co do karuzeli to tępa jestem-nie pomnyślałam o montażu:-) no i też dużo podróżujemy- działka no i wojaże Polska cała,góry zwłaszcza,zwłaszcza że mój D to zapalony fotograf:-)

Madzik - mata zdecydowanie fisher price jest ladniejsza

ewelad - ja tez chcialam takie lozeczko kupic ale za kazdym razem jak jestem w sklepie dotykam tych ich materacy i dla mnie za cienkie i gietkie

Madzik - mata zdecydowanie fisher price jest ladniejsza

ewelad - ja tez chcialam takie lozeczko kupic ale za kazdym razem jak jestem w sklepie dotykam tych ich materacy i dla mnie za cienkie i gietkie

Bo te materace są turystyczne :) Na co dzień się nie nadają. Ale tak jak w zwykłym drewnianym łóżeczku, materac można włożyć jaki ci się zamarzy (bo większość tych turystycznych łóżeczek ma standardowe wymiary 120x60 - trzeba na to jednak zwrócić uwagę, bo są i 105x75 i ja taką gafę strzeliłam przy zamawianiu a potem odkręcałam - nie idzie do takiego niewymiarowego cuda dokupić porządnego materaca :) )

eijf podaj stronke na jakiej są te twoje mebelki?
Jestem na etapie urzadzania pokoikow dla moich dzieci dla starszej corki i dla malenstwa.

kropa-dopiero jak o tym napisalas sprawdzilam wymiary nowego lozeczka kempingowego na ktore chcialm wymienic te poprzednie (ktore mialo dobre wymiary czyli ok 120 na 60).okazalo sie ze x-adventure urban ma wlasnie inne i teraz znow to odkrecalam w e-mailu.pomysla sobie ze zwariowaalm ale juz dam sobie spokoj...bo w tym pierwszym co zamowilam rozmiary byly wlasnie takie jak nasze drewniane lozeczko mniej wiecej...
:) Fajnie, że się do czegoś przydałam :)

madzik pierwsza mata mi się widzi bardziej;-)

ewelad mnie to pierwsze się podoba ale nie zagłębiałam się w funkcje bo jeśli kupię takie łóżeczko to dopiero za rok za wyjazd ewentualnie i jako kojec na dzień najzwyklejsze a dla was jako jedyne łóżeczko ważne są szczególiki które kropa501 ze znawstwem wypisała;-)

eijf jeśli nie chcecie wstawić do siebie łóżeczka drewnianego z kompletu to turystyczne jest dobrym pomysłem, potem na wyjazdy też się przyda jakby co;-)ale myślę weź pod uwagę że maleństwo może się przyzwyczaić i w tym pięknym drewnianym z kompletu nie będzie chciało spać:tak:zreszta nie ma co krakać z góry. Swoją droga bardzo ładne mebelki;-)box dobra sprawa, ja miałam kojec i bardzo mi się przydał, tym razem jako kojec będzie robiło tak sobie umyśliłam łóżeczko turystyczne.

Myślicie że turystyczne może służyć jako kojec-o twardość i wytrzymałość podłoża mi chodzi? bo na kojec mam mało miejsca:sorry2:

reklama
Do góry