reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

ostatnio szukam na allegro ubranek nowych bez metki. Za grosze można kupić nówki sztuk :) Chociaż i tak na początek kupię większość używanych, bo strasznie drogie są te ubranka, a noworodek tak szybko rośnie.
Teraz poluję na matę z tiny love i karuzelkę z tej firmy :tak:

reklama
tweenie a pokaz czego konkretnie szukasz. Przykladowy link jakis. My dostalismy od siostry mate fisher price ta rain forest.

mnie się najbardziej podobają właśnie od tiny i będę zbierać :) Używaną można kupić poniżej 100, a w Anglii czy Stanach to już w ogóle za grosze chodzą. Nie mam pojęcia, skąd takie różnice cenowe między nami a resztą świata

mnie się najbardziej podobają właśnie od tiny i będę zbierać :) Używaną można kupić poniżej 100, a w Anglii czy Stanach to już w ogóle za grosze chodzą. Nie mam pojęcia, skąd takie różnice cenowe między nami a resztą świata

Za 160 zl mozna mate tiny love nowa kupic juz z przesylka wiec nie wiem czy oplaca sie kupowac uzywana

co do tanszych cen to wiekszosc producentow usa i anglii produkuja w chinach i stad z reguly sa tansze rzeczy jesli wysylaja do dystrybutorow swoich po innych krajach to normalne ze sa drozsze bo trzeba zaplacic clo i vat jesli chodzi o usa - sciagnie towaru

to tak jak wozki x-lander jest polska firma i jakby sprzedawca sciagal do usa na handel to tez mialby wieksza cene niz w pl

póki co nikt się nie pyta :-p a poza tym, to nie mam nikogo, kto chciałby mi kupić matę za 250 zł...
Co najwyżej dostałabym jakiegoś canpola czy coś, a te w ogóle mi się nie podobają. Jak dla mnie, to za wysoko mają te zabawki i zanim dziecko urośnie do nich, to już mu się nie chce bawić na macie

można kupić nowe w rozsądnej cenie, ale nie te modele mnie interesują. wymyśliłam sobie tą matę, jak się opiekowałam dzieciaczkami i teraz koniecznie chcę ją mieć :-D ze mną to gorzej niż z małym dzieckiem :tak:

reklama
oczekiwanie ja też chcę kupić tę samą karuzelkę, mam więc prośbę-jak już do ciebie dotrze, daj znać, czy te melodyjki wygrywane są ładne? bo niektóre melodyjki w karuzelach mają taki "głuchy" pogłos..

tweenie śliczne te maty:tak:

Do góry