reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
To Pepco , ciuszki nowe a naprawdę jak się trafi na dobrą okazję to niedrogo, chciałam jeszcze kupić skarpetki bo były za 3.99 zl ale zostały rozmiary S a chciałam SS więc poczekam do przyszłego tygodnia na nową dostawę :-):-)

To Pepco , ciuszki nowe a naprawdę jak się trafi na dobrą okazję to niedrogo, chciałam jeszcze kupić skarpetki bo były za 3.99 zl ale zostały rozmiary S a chciałam SS więc poczekam do przyszłego tygodnia na nową dostawę :-):-)
a to u nas też jest, ostatnio kupiłam dwa bodziaki za 11 zł, ale takich ładnych pajacyków nie widziałam

Super ciuszki dziewczyny pokupowałyście:-)Ja to nic juz nie bede kupowac, tylko wózek,rozek, wanienkę i wyprawke na wyjscie. Na poczatku kupiłam kilka bodów i dwa pajacyki, ale siostra mi tyle ciuszków przywiozła po swojej malej-jeszcze czesc jest po moich dziewczynach-ze mi to starczy. Chociaz nigdy nic nie wiadomo , musze dokladnie posprawdzac rozmiary jakie mam i wtedy sie zobaczy:-)

magdzia super ciuszki i taniutko faktycznie, ja na zestawik cztery razy tyle:-( ale teraz już szukam okazji :tak:;-)

perla ty to umiesz wyszperać coś fajnego i taniego, zazdrościć:-);-)

No ja też chodziłam do Pepco praktycznie co tydzień , jak byłam na praktykach (bo było w pobliżu) i ciężko czasem coś znaleźć ale dzisiaj mi się udało, trzeba chodzić i szukać bo ciuszki dla maluszków są drogie a i Maleństwo szybko wyrośnie więc postanowiłam czyhać na okazje w Pepco właśnie, do lipca jeszcze czas więc jak będę tak zaglądać co tydzień to może się uzbiera szuflada za nieduże pieniądze :rofl2::rofl2:

reklama
szaleństwo trwa;-) ten zajączek to ręcznik z kapturkiem;-)

Załączniki

• DSC02039.jpg
    DSC02039.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC02040.jpg
    DSC02040.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC02042.jpg
    DSC02042.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC02043.jpg
    DSC02043.jpg