reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Swietne ciuszki dziewczyny:-):-):-) Duzo kupujecie malych rozmiarow?? Czy wieksze ciuszki tez juz macie??

ja własnienie zawsze się zastanawiam jaki rozmiar kupić;-) ale mam póki co po troche z 56, 62,68. Albo czasem pisane jest miesiącami np.1-3miesiące:tak:
a kupujecie jeszcze większe?

sasanka już i karuzela nawet, no no jaka mamusia przygotowana:-)super zdobycze:-)

atabe ja wiekszych nie kupuje, góra na 6 miesięcy bo nie wiem jak szybko będzie rosła dziewczyna moja więc zakupy typu np. kombinezon zrobię później.Myślę że dobrze kupiłaś rozmiarkami po trochu:tak:

Aco myślicie o czymś takim, czy to może się przydać?
ŚLICZNE PRZYBORNIKI PORANEK NOWE WZORY (932112467) - Aukcje internetowe Allegro

jedyneczka ja chce taki przybornik sobie sprawić:tak: dla mnie to dodatkowe miejsce na różne rzeczy, a w przypadku tak małej przestrzeni to bezcenne:-D:-D

atabe, szarl, sasanka śliczne zakupy:-)

jedyneczka ja też chcę kupic taki przybornik, można kupić właśnie pod kolor poscieli, nawet zasłonki do okna pod kolor poscieli chce sobie sprawić:-)

tutaj sa fajne kolorki

MAMO-TATO TORBA PRZYBORNIK NA ZABAWKI SERCA (920752372) - Aukcje internetowe Allegro

PRZYBORNIK ****MILPOL**** (937187321) - Aukcje internetowe Allegro

a i dziewczyny uwazajacie na posciel firmy feretti bo podobno bardzo kiepska jakosc czytalam na jednym forum

oto wypowiedz jeden z mam

" Tragicznie droga tandeta-po pół roku używania cała ocieplinka zbita w rogach,
także w sumie to dziecko okryte jest tylko materiałem. Spróbowałam wyprać, no
i pościel do wyrzucenia. Ale w końcu mam już nową-zwykłą, za około 50 zł i
jest super. Mam ją już 4 miesiące i użytkuję codziennie i jest ok.
Także te prawie 300 zł za komplet feretti wyrzuciłam w piach."

sasanka.1 Powiedz gdzie kupiłas i ile dałaś za te rzeczy z kubusiem i co dokłądnie wchodzi w skład kompletu bo ja mam lekkie zboczenie na kube.
attachment.php

Ja musze nadrobić troche zaległości moze jutro porobię fotki bo kupiłam kilka nowych rzeczy tym razem dla dzewuszki :) mam juz też pakę chusteczek z pampersa bo były na promocji pakowane po 6 paczek i paczke pampersów 1 od kumpeli następne kupuje juz 2.

sasanka.1 Powiedz gdzie kupiłas i ile dałaś za te rzeczy z kubusiem i co dokłądnie wchodzi w skład kompletu bo ja mam lekkie zboczenie na kube.
attachment.php

Ja musze nadrobić troche zaległości moze jutro porobię fotki bo kupiłam kilka nowych rzeczy tym razem dla dzewuszki :) mam juz też pakę chusteczek z pampersa bo były na promocji pakowane po 6 paczek i paczke pampersów 1 od kumpeli następne kupuje juz 2.

Posciel kupilam w usa bo tu mieszkam ale widze ze na allegro tez wystawiaja i wysylaja z usa ja dalam za posciel okolo 60 $

w zestawie jest

przescieradlo
kolderka
taka jakby siatka ktora sie naklada na materac i po bokach falbanki
i bampery czyli ochraniacze tylko ja ma w 4 czesciach bo w usa sa oslonki na cale lozeczko a nie tylko kolo glowki

reklama
aneta_h tak tak, komplet super wygląda:tak:

sasanka dzięki za info, myslałby człowiek że tyle płaci za jakość nad jakościami a tu figa:no:Ekstra te zestawy, wogóle coś bardzo mi się ten motyw paseczków podoba:-)

aszka a co się tak nie odzywasz ostatnio, dobrze się czujesz ty i lokator brzuszka?:tak:

Do góry