reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

ja do porodu szłam we własnej koszuli i wcale jej nie musiałam potem wyrzucać. no i niestety koszula to wymóg był u nas, nawet majtek nam nie pozwalali zakladać tylko wietrzyć i wietrzyć. my oczywiście zakładałyśmy ale jak się jakiś lekarz zbliżał to pielęgniarki dawały cynk i jak jeden mąż wszystkie majtki szły w dół hehe. teraz nie mam takiego problemu bo tu dają wszystko. niestety co szpital to inne zasady i tzreba się zorientować wcześniej co i jak.

reklama
u nas też jest tak, że z chwilą przekroczenia progu porodówki majty w dół:-) a co do t-shirtu to fajna sprawa, tyle, że ja bym chciała coś dłuższego, niż tylko za pupę, tak do kolan. żeby nie paradować z gołymi prawie pupskiem po porodówce;-)

Ewcik ja myślę, że tak koszulka męża to tylko do porodu, jak założę obszerną mojego M. to mam luzu, a luzu, a sięga za tyłeczek, sale porodowe są u nas jednoosobowe, więc nawet jak się wypnę to tylko M. i położna mnie zobaczą ;-).

geperty u nas na porodówce np. prysznic jest poza salą, więc chcąc niechcąc wyjść z sali trzeba, albo gdy każą rozchodzić skurcze...

miluszka sexi ta koszulka, ale jak dla mnie odpada, jeśli chodzi o porodową/lub do karmienia

ewcik - sexi nie sexi - ta laska sie tak wydyma na tych zdjeciach :) ale naprawde ladnie nawet lezy. Mysle, ze przy karmieniu sie sprawdzi: ramiaczko w dol i wio :) a gdzie rodzisz ewcik?

reklama
Do góry